Tambihkeun jalan pintas kana kontak WhatsApp

WhatsApp-Peluncur

Salah sahiji hal anu kuring sono kana ios nyaéta kamampuan langsung muka WhatsApp dina kontak anu kuring hoyong kirim pesen, hal anu mungkin dina platform anu sanés. Teu aya jalan pintas tina kontak, teu aya kamungkinan pikeun nyiptakeun jalan pintas tina papan lorong. Atanapi, henteu mungkin sacara langsung, tapi dimungkinkeun pikeun berkat sababaraha aplikasi anu aya di App Store atanapi di Cydia. Sanaos aya sababaraha anu kalebet kana pilihanna (Launch Center Pro), anu sanés henteu ngalaksanakeunnana lengkep, sareng anu sanés henteu kalebet langsung. Kami bade ngajelaskeun cara pikeun ngalakukeunana ampir sareng aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun jalan pintas tina jinis naon.

Hal éta dilakukeun berkat aplikasi anu cocog sareng "Skéma URL khusus", nyaéta, ngagunakeun URL anu nyarios ka ios pikeun muka aplikasi tinangtu sareng ogé ngalakukeunana langsung ka kontak anu tangtu. Kami badé nganggo Launcher contona ieu, aplikasi anu parantos dikaluarkeun ti App Store pikeun nyiptakeun widget sareng jalan pintas dina layar konci, tapi sapertos anu kuring nyarioskeun éta cocog sareng aplikasi anu sami.

"Skéma URL Khusus" diwangun dina hiji sisi paréntah pikeun muka aplikasi, anu pikeun WhatsApp saderhana pisan, tapi teras anjeun kedah nambihan kontak:

whatsapp: // kirim? abid = xxx

Dimana "xxx" mangrupikeun "abid" (ID buku alamat) kontak anu urang hoyong langsung dibuka. ¿Kumaha carana urang kéngingkeun "abid" éta? Éta henteu rumit, kami ngan ukur butuh aplikasi pikeun ngaksés file-file iPhone kami, sareng henteu kedah jailbreak. Urang tiasa ngagunakeun iFunBox, gratis sareng cocog sareng Windows sareng Mac, atanapi DiskAid (anu hiji anu kuring parantos anggo dina conto). Kami nyambungkeun telepon kami sareng ngaksés jalur "Aplikasi Aplikasi / WhatsApp / Dokumén" sareng nyalin file "Kontak.sqlite" kana komputer urang (dina conto kuring ka desktop).

WhatsApp-ABID-2

Upami anjeun pangguna Windows anjeun peryogi aplikasi pikeun tiasa nimba kontak tina file éta, anjeun tiasa nganggo Browser Data SQLite anu gratis. Akses tab "Browse Data" teras pilih "ZWCHATSESSION" tina menu drop-down, daptar kontak kami sareng "abid" na bakal muncul.

Upami anjeun pangguna Mac Anjeun teu kedah aplikasi éksternal, cukup nganggo Terminal ku ngetikkeun paréntah ieu (pencét Enter saatos unggal paréntah):

cd ~ / Desktop

sqlite3 kontak.sqlite
.headers on
.mode csv
.hasil whatsapp_addressbook.csv
milih ZFULLNAME, ZABUSERID ti ZWAKONTAK pesenan by ZFULLNAME;
Hasil akhirna bakal janten file anu disebat «whatsapp_addressbook.csv»Dina méja kami. Muka éta sareng Excel contona urang tiasa aksés kana sadaya daptar kontak sareng "abid" na.
WhatsApp-ABID
Kami parantos ngagaduhan "skéma URL kustom" lengkep, kalayan "abid" kontak kami, ayeuna urang ningali kumaha ngenalkeunana dina aplikasi kami. Aplikasi Peluncur, anu kuring yakin seueur anu parantos ngaunduh sateuacan Apple ngaluarkeunana ti App Store, masihan anjeun dua pilihan pikeun nyiptakeun jalan pintas. Kami badé ngajelaskeun dua alternatif éta kusabab salah sahijina janten conto pikeun aplikasi anu sanés.
WhatsApp-Launcher-2

Cara «universal» ngagunakeun pilihan «Custom Launcher» tina aplikasi, di mana urang kedah ngalebetkeun "URL Adat" lengkep. Kami milih ikon tina pilihan anu dipasihkeun ku aplikasi pikeun némpelkeun alamat «whatsapp: // kirim? abid = xxx » (tanpa tanda petik) dimana "xxx" mangrupikeun "abid" tina kontak kami.
Peluncur nawiskeun kami pilihan anu langkung langsung, dimana anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun "abid" kontak, sareng langkung seueur pilihan ikon. Kami milih pilihan «App Launcher», kami milih aplikasi «WhatsApp» sareng kami milih «Kirim Pesen». Urang milih ikonna, bahkan urang tiasa ngalebetkeun téks kanggo pesen (opsional) sareng dina kolom handap urang kedah ngalebetkeun "abid".
Janten kumaha, hasil akhirna nyaéta jalan pintas di Pusat Notifikasi kami pikeun ngirim WhatsApp langsung ka kontak favorit urang. Aya seueur aplikasi sanés anu anjeun tiasa nganggo metode anu sami, bagikeun aranjeunna ka kami dina koméntar supados anu sanés tiasa ngamangpaatkeun éta.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.    @ cenahna

    App Launcher dihapus tina App Store !! Hanjakal ...

    1.    Luis Padilla cenahna

      Cenah mah dina tulisan. Tapi anu parantos ngaunduh éta tiasa teras nganggo éta

  2.   Solomon cenahna

    Naon a mess pikeun kontak saderhana!

    1.    Luis Padilla cenahna

      The "entanglement" nyaéta kéngingkeun "abid", sakali kahontal, éta gampang pisan.

  3.   danfg95 cenahna

    Jalma (tah, ngan sababaraha urang) ngan ukur terang kumaha ngritik tapi aranjeunna henteu ningali usaha anu nyababkeunana!
    Hatur nuhun pikeun tulisan Luis!

    1.    Luis Padilla cenahna

      Hatur nuhun ka anjeun

  4.   Julián cenahna

    Kuring nganggo pintasan navigasi peluncur ka tempat-tempat anu tangtu kalayan waze. Dina cara nu sami sareng skéma URL, dina dukungan waze aya inpormasi ngeunaan cara ngagunakeunana ... Conto: waze: //? Ll = COORDINATE, COORDINATE & navigate = enya

  5.   Ernesto Fernández Calles cenahna

    Kuring gaduh aplikasi anu didamel kalayan fungsi anu sami tapi henteu kedah milari abid atanapi naon waé.

    Kantun pilih kontak, pasihkeun poto sareng jalan pintas dina widget parantos didamel 😉

    Kuring ngantepkeun anjeun tautan kana aplikasi: https://itunes.apple.com/us/app/shortcuts-for-whatsapp/id910568063?ls=1&mt=8
    sareng sakedik kode unduh pikeun anu hoyong:
    JJFLY7W3WM9A
    FNALX6FTLL43
    9EWT93TF94TM
    RKPX9KEMP7XE
    Y99FYAR67K7Y
    KKA4L7JK9TXP
    X3J7HMM3N7JR
    KNFWWWAMP7TX
    4MXHYLL9XK9L
    TW7KYA6LA46T

    Pembaruan pikeun adaptasi kana iPhone 6 sareng sababaraha parobihan dina antar muka widget ayeuna ditinjau ku Apple Store.

    Kuring miharep anjeun resep éta!

    1.    Luis Padilla cenahna

      Mudah-mudahan anjeun untung sareng Apple nyatujuan. Hatur nuhun kanggo inpo sareng kode na !!!

    2.    gaston san juan cenahna

      Ernesto, kumaha damang, naha anjeun tiasa ngalangkungan kuring kode unduh punten pikeun nyobaan? mail abdi nyaéta gastonsjuan@gmail.com

  6.   Pedro cenahna

    Tulisan anu saé pisan, goréng teuing kuring henteu ngaunduh Peluncur dina waktosna. Nuhun Luis.

  7.   Ignacio cenahna

    Nuhun Luis… !!!!
    Kuring ampir maot nalika ditarik….
    Henteu tiasa ngaunduh tina situs sanés? Abdi nyarios ngeunaan Peluncur ... ..
    PLEASEEEEEEE

  8.   danfg95 cenahna

    Kuring nembé nyobian tutorialna. Hatur nuhun deui ka Luis kanggo inpo na ka Ernesto pikeun kode unduh 🙂

  9.   JON ANDONI cenahna

    Kuring parantos nalika kuring nyalin (contactas.sqlite) kana desktop, éta henteu nuturkeun
    upami sababaraha jinis ngawartosan kuring ??

  10.   Jumlahna cenahna

    Kumaha cara ngagunakeun kode unduh?

  11.   Enrique Alcantara cenahna

    Teu aya kode anu nyebatkeun, éta sadayana parantos ditebus

  12.   Fanboy cenahna

    Halo, anu ngagunakeun kode Ernesto Fernández Calles pikeun masihan koméntar kumaha aplikasi na, kusabab éta parantos réngsé, pikeun terang naha éta tiasa dianggo sareng mésérna.
    Wasalam

  13.   mordor cenahna

    kalayan sakumaha gampangna ngalakukeun ieu dina Android xD upami anjeun ngabungkus anu anjeun bundel jjjj

  14.   Jose cenahna

    Hai Ernesto, kuring nembé ngintunkeun anjeun pesen pribadi dina Facebook, janten urang tiasa ngobrol sareng anjeun tiasa ngajelaskeun patarosan ka kuring. Hatur nuhun sareng salam.

  15.   AndresGM cenahna

    Hai Luis, kuring ngabagjakeun anjeun pikeun tulisan anu saé ieu, Gampang pisan kuring parantos nempatkeun sababaraha sareng jalanna sampurna. Mudah-mudahan anjeun nempatkeun langkung seueur tina tulisan menarik ieu. Hatur nuhun

    1.    Luis Padilla cenahna

      Upami anjeun tiasa mikirkeun tutorial anu henteu aya dina blog sareng pikaresepeun, anjeun kedah naroskeun. Nuhun !!

  16.   David cenahna

    Kuring nganggo aplikasi 1tapWA anu parantos sayogi di AppStore salami lami

  17.   Ernesto Fernández Calles cenahna

    Nalika pembaruan aplikasi anyar disatujuan kuring bakal ngagaduhan langkung seueur kode kanggo disebarkeun.
    Émut yén vérsi anu ayeuna aya di toko henteu cocog sareng kadua vérsi iPhone 6 (punten) tapi éta kalepatan Apple kusabab kalambatan na marios pembaruan.
    Kuring miharep yén dina sababaraha dinten paling seueur éta bakal sayogi.

    1.    Fernando Chegue cenahna

      Abdi resep, kuring bakal mésér kanggo nguji

      1.    jrps0301 cenahna

        Ernesto, kuring parantos ngaunduh aplikasi anjeun ... sareng kaleresan saé, tapi kuring nyarankeun anjeun masihan pilihan pikeun ngédit pesen ... Kuring nganggo whatsapp pikeun ngirim bewara ka jalma ti tim maén bal kuring sareng kuring nganggo pesen anu sami ngan ku ngarobih waktos sareng tim anu urang lawan ... Kuring datang nganggo aplikasi anjeun pikeun ieu, tapi éta henteu ngijinkeun kuring pikeun ngédit na, sakedik saran pikeun pembaruan anjeun salajengna 😉

  18.   jrps0301 cenahna

    Ernesto, kuring parantos ngaunduh aplikasi anjeun ... sareng kaleresan saé, tapi kuring nyarankeun anjeun masihan pilihan pikeun ngédit pesen ... Kuring nganggo whatsapp pikeun ngirim bewara ka jalma ti tim maén bal kuring sareng kuring nganggo pesen anu sami ngan ku ngarobih waktos sareng tim anu urang lawan ... Kuring datang nganggo aplikasi anjeun pikeun ieu, tapi éta henteu ngijinkeun kuring pikeun ngédit na, sakedik saran pikeun pembaruan anjeun salajengna 😉

    1.    Ernesto Fernández Calles cenahna

      Nuhun kana bongbolongan. 🙂
      Kuring bakal ngalebetkeun éta dina pembaruan salajengna, kuring parantos ngarencanakeun ngamungkinkeun ngédit tautan sareng pesen, naon anu lumangsung nyaéta pembaruan terakhir anu kuring lakukeun pikeun adaptasi kana alat-alat anyar sareng ngajawab sababaraha bug. Janten simpen berita kanggo pikahareupeun.

  19.   AndresGM cenahna

    Halo Ernesto, kuring nempatkeun kode sareng henteu, kuring hoyong nyobian, anjeun tiasa masihan kami langkung? Hatur nuhun

  20.   Dani cenahna

    Sae pisan Ernesto, upami anjeun masihan dukungan éta bakal janten aplikasi anu mangpaat pisan

  21.   Edgar cenahna

    Hai Ernesto. Dupi anjeun masihan kuring kode punten? .. Kuring bakal salamina sukur. App anjeun saé pisan. Kuring miharep kuring tiasa nyobian. Nuhun sareng salam