Duet Display diénggalan ku dukungan iPad Pro sareng Apple Pencil

duet-display-pro

Di App Store urang tiasa mendakan sababaraha aplikasi anu ngamungkinkeun urang nyambungkeun alat urang kana Mac atanapi PC sahingga tiasa nganggo layar iPad saolah-olah monitor luar. Tina sadaya aplikasi, salah sahiji anu nawiskeun performa anu pangsaéna nyaéta Duet Display, aplikasi henteu persis murah, éta ngagaduhan harga 19,99 euro sanaos sakapeung, sapertos ayeuna, hargana dikirangan satengah, 9,99 euro. Pembaruan énggal nawiskeun kami pangrojong pikeun iPad Pro sareng Apple Pencil énggal, sahingga Urang tiasa nganggo Apple stylus pikeun ngagambar aplikasi anu ayeuna ditingalikeun dina layar.

Nyaéta, upami urang damel sareng Photoshop dina Mac sareng urang nganggo iPad salaku layar sékundér, urang tiasa nganggo Apple Pencil ka gambar atanapi retouch gambar anu ditampilkeun dina iPad Pro, palaksanaan anu saé tina panggunaan anu urang tiasa masihan Apple Pencil dikombinasikeun sareng Mac.

Fitur anyar ieu disebut Duet Pro, anu aya dina aplikasi, sayogi dina aplikasi tapi dina bentuk langganan, janten upami urang hoyong ngamangpaatkeunana urang bade mayar 20 dolar sataun, boh pikeun konsumén lami boh pikeun pangguna énggal anu ngaunduh aplikasi.

Fungsi Duet Pro cocog sareng Mac anu ngajalankeun OS X 10.9 atanapi langkung luhur ogé PC anu nganggo Windows 7, Windows 8 atanapi Windows 10. Jelas, perlu aya iPad Pro supados tiasa nampi pilihan ieu. Sakumaha kuring parantos mairan di luhur, aplikasi ieu ayeuna sayogi kanggo 9,99 euro, anu ngagambarkeun diskon 50% dibandingkeun sareng harga anu biasa, nyaéta 19,99 euro.

Kumaha saur anjeun ngeunaan cara anyar ieu pikeun ngamangpaatkeun kamungkinan Apple Pencil langsung sareng Mac?

Duet Display (AppStore Link)
Tampilan Duet10,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.