Luna Display 5.0 ngarobah iPad kana layar kadua pikeun Windows PC

jandéla tampilan bulan

Sababaraha taun ka pengker, AstroPad ngenalkeun Luna Display, dongle anu ngamungkinkeun anjeun nganggo iPad salaku layar kadua pikeun Mac, fungsi anu sumping sababaraha taun ka pengker asli ka macOS nyaéta Sidecar sareng éta, sapertos anu diarepkeun, henteu cicing pisan di perusahaan.

Untungna, AstroPad parantos ngaréaksikeun teu béak pasar sareng nembé ngaluarkeun versi 5.0 parangkat lunak pikeun produk Luna Display na, pérsi Ngamungkinkeun anjeun nganggo iPad salaku layar kadua pikeun PC anu dikelola Windows, sahingga ngalegaan jumlah pangguna poténsial.

Luna Display dianggo ngalangkungan USB-C, Mini DisplayPort atanapi port HDMI sareng hargana $ 129, harga pikeun urang tiasa mésér monitor sekundér, tapi tanpa kagunaan anu tiasa nganggo iPad kami nawiskeun kami nalika urang leres-leres kedah nganggo layar kadua.

Tapi salian ti éta, éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun ngaksés kontén anu ditampilkeun dina layar iPad sareng berinteraksi sareng anjeunnaBoh nganggo mouse, keyboard atanapi bahkan nganggo Apple Pencil.

Alat ieu meryogikeun sahenteuna:

  • PC: Diurus ku Windows 10 64-bit Build 1809 atanapi engké
  • iPad: ios 12.1 atanapi engké
  • WiFi / Jaringan disarankeun: 802.11n Ethernet kabel

Sakumaha anu kuring sebatkeun di luhur, harga anu biasa pikeun Luna Display nyaéta $ 129, nanging, dugi ka 15 Oktober payun, urang tiasa nampi alat ieu sareng diskon 20%, janten harga akhir na tetep $ 104.

Upami anjeun parantos gaduh alat ieu, anjeun kedah muka aplikasi na update kana versi panganyarna sareng mimitian nganggo dongle ieu ku PC anu ngajalankeun Windows 10 atanapi saluhureuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.