Tanggal pengiriman mini IPad ngalih dugi ka akhir Oktober awal Nopémber

Simpenan iPad mini

Éta henteu dina sadaya kasus sareng henteu dina sadaya modél mini iPad anyar anu diluncurkeun ku Apple dinten ayeuna, tapi pangiriman anu paling jauh Aranjeunna nempatkeun pangiriman modél anyar iPad leutik ieu antara 28 Oktober sareng 9 Nopémber. 

Logisna aya nuansa saprak Dina sababaraha modél, pangiriman antara 18 sareng 25 Oktober. Sanaos kitu, ieu mangrupikeun tanggal anu leres pisan pikeun pangiriman salah sahiji modél mini iPad anyar ieu. Kami ngartos yén paménta pikeun modél ieu tinggi, sanaos leres yén kami henteu yakin yén éta bakal gaduh waktos pangiriman anu panjang.

Kakurangan komponén bahan baku pikeun mini iPad

iPad mini Bursa

Sedengkeun pikeun sésana alat Apple, mini iPad henteu dibebaskeun tina kakurangan bahan baku pikeun pabrik. Ieu dibuktikeun dina sadaya produk tapi di perusahaan ageung anu kedah ngahasilkeun langkung seueur saham produk éta langkung katingali. Candak, salaku conto, kasus pabrik mobil anu bahkan kedah lirénkeun jalur produksi sareng nunda pesenan pelanggan langkung ti satengah taun ...

Ku kontra saham sababaraha modél di toko Apple resmi atanapi reseller anu sah masihan waktos pangiriman pikeun énjing dina sababaraha modél. Potret luhur mangrupikeun modél 256GB anu sayogi kanggo pikapét énjing di Apple Passeig de Gràcia, di Barcelona. Ieu ayeuna mangrupikeun kaulinan milarian anu pikaresepeun pikeun pangguna kumargi kadang upami peryogi dipencét langkung saé milarian saham di toko fisik tibatan ngagaleuh online di Apple nyalira. Naha anjeun ngagaduhan mini iPad dina waktosna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.