Tantangan kagiatan anyar dina paningali. Ngagungkeun Poé Yoga Internasional

Tangtangan Yoga

Ieu parantos janten tantangan umum dina sababaraha taun terakhir pikeun pangguna Apple Watch, éta ngeunaan kéngingkeun tantangan sareng medali anu cocog, stiker sareng anu sanés nalika Poé Yoga Internasional. Tangtangan ieu nuju dilaksanakeun ti saprak taun ka tukang 2019 nalika Apple ngaluncurkeun éta pikeun kahiji kalina.

Tantangan terakhir anu disiapkeun ku Apple nyaéta éta tina Hari Tari Internasional, tantangan anu anyar pisan pikeun taun ieu anu diluncurkeun dina 29 April. Dina hal ieu, tantangan latihan yoga sanés énggal sareng pangguna Apple Watch parantos terang pisan.

Tetep aktip naon hadiahna

Cara anu pangsaéna pikeun séhat nyaéta ku ngadoa pikeun latihan rutin atanapi kagiatan fisik sareng tuang diét anu saimbang. Dina pengertian ieu kami jelas yén kaputusanana sok aya dina pangguna Tapi upami urang nampi sakedik push ti Apple ku tantangan saderhana sapertos kieu, urang bakal langkung seueur deui.

Dina hal ieu Tantanganna diwangun ku ngalakukeun yoga 20 menit dina 21 Juni sareng ngadaptarana dina aplikasi aktipitas Apple Watch urang ku ieu urang bakal kéngingkeun medali, stiker sareng dosis kaséhatan anu pastina bakal saé pikeun urang. Kantun ngalih saé, janten dina kasus ieu anu penting henteu pikeun ngahontal tujuan nyalira tapi manjangkeun kagiatan ieu langkung dinten, éta mangrupikeun cara pikeun ngalaksanakeun kagiatan fisik sareng Apple terang pisan. Anjeun gaduh sadidinten pikeun ngarengsekeun tantangan ieu maka tuliskeun dina agenda anjeun sareng pencét yoga!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.