Tangtangan anyar pikeun Apple Watch pikeun ngarayakeun Poé Wanoja Internasional

Sakumaha parantos kasus sacara praktis saprak datangna Apple Watch munggaran dina Maret 2015 (ieu dipasihkeun dina Séptémber 2014), Apple nyobian memotivasi pangguna pikeun ngarengsekeun tangtangan meunang piala virtual anu janten bagian tina jalma anu biasana urang ngalengkepan.

Tangtangan anyar anu diajukeun Apple ka urang aya hubunganana sareng Poé internasional Awewe urang, dinten anu dirayakeun tanggal 8 Maret. Tangtangan anyar ieu bakal ditingalikeun dina Apple Watch pangguna sababaraha dinten sateuacan tanggal éta sareng ngajak kami ngalaksanakeun latihan sahenteuna 20 menit dina dinten éta.

Poé internasional Awewe urang

Pelatihanna tiasa janten naon waé: leumpang, ngaji, ngojay, yoga ... salami urang ngawaskeun kagiatan salaku latihan, kusabab sanés urang moal tiasa muka konci lencana pikeun koleksi piala kami.

Pelatihanna tiasa didaptarkeun sareng aplikasi naon waé anu aya hubunganana sareng aplikasi Kaséhatan iPhone kami, janten henteu perlu dilakukeun ku aplikasi Apple Watch asli. Ku ngahontal prestasi ieu, urang bakal muka konci 5 stiker animasi, sajaba ti badge, anu tiasa urang anggo dina aplikasi Messages sareng FaceTime utamina.

Tantangan Apple Watch

Tangtangan anyar ieu ditambihan dina acara bulan Januari disauran Ngalatih taun dina suku katuhu un tantangan biasana bulan Januari unggal taun sareng yén aranjeunna hoyong nempatkeun urang dina bentuk pikeun sésa tantangan anu rencanana ditawarkeun ka kami.

Dina Pébruari, Apple ngaleupaskeun dua tantangan: Tantangan Unit sareng Tantangan bulan haté. Kanggo Maret, kanggo ayeuna urang ngan ukur gaduh hiji acara anu dijadwalkeun, tapi sigana mah ngan ukur hiji-hijina.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.