Kantong untung atanapi kantong tuah ti Jepang turun tina sajarah

Apple ngagaduhan tradisi anu saé pisan sareng pangguna anu dumuk di Jepang kanggo tanggal Natal ieu sareng ieu sanés anu sanés nyaéta tas Lucky anu kawéntar. Sadaya pangguna Apple pasti kantos nguping ngeunaan promosi ieu yén Apple parantos lami ngalaksanakeun di Jepang sareng yén taun anu sami ieu ngan diteken. Harga kantong untung ieu sakitar $ 300 sareng pangguna Jepang ngariung ka Toko Apple kalayan réa-réa kanggo mésér salah sahijina siga anu diluncurkeun iPhone, sacara massal.

Antrian di toko-toko éta spektakuler sareng henteu katingalina anéh pikeun urang yén dina jero kantong untung ieu Apple parantos dileungitkeun pikeun taun ayeuna aranjeunna tiasa mendakan sadaya jinis alat mérek kalebet asesoris anu dijual di toko na. Nalika urang nyarioskeun sagala rupa alat urang malah hartosna kamungkinan nyandak iPad atanapi MacBook Air pikeun 300 dolar étaKu alatan éta, antrian di toko-toko éta gedé pisan. Bisi naon waé, anu mésér kantong ieu sok ngimbangan pangguna kumargi nilaina sok langkung ageung tibatan anu mayar kanggo aranjeunna.

Sareng iraha waktosna? Nya, sigana Apple di tukeran tas untung ieu dimimitian dinten 2 Januari, penjualan anu sami sareng anu diayakeun di Amérika Serikat, dina Hideung Jumaah. Dina usum penjualan ieu, pangguna tiasa nyandak kartu kado iTunes dugi ka $ 150 kalayan ngagaleuh alat Apple atanapi diskon anu sami pikeun pameseranna. Kami yakin yén pangguna Jepang resep ngagaduhan pilihan pikeun mésér kantong anu langkung saé tibatan diskon ieu diterapkeun pikeun produk Apple di luar modél anyar anu diluncurkeun sapertos iPhone 7 atanapi MacBook Pro 2016 anyar, tapi Apple parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun promosi hébat ieu anu di luar Jepang anu urang sering pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.