Tautan kana ios 8.0 Unduhan Langsung

Unduh ios 8

ios 8 ayeuna sayogi Pikeun ngaunduh sareng salian ti tiasa nga-update ngalangkungan iTunes atanapi ngalangkungan OTA sacara otomatis, aya kamungkinan ngaunduh vérsi firmware pikeun alat kami sareng ngalaksanakeun pembaruan langkung tenang nalika aya kasempetan.

Upami anjeun milih cara ieu unduh ios 8 sacara manual ngalangkungan tautan unduh langsung naUrang kedah buka iTunes teras pencét tombol dina keyboard urang anu gumantung naha urang nganggo Windows atanapi Mac, éta bakal salah sahiji atanapi anu sanés. Dina kasus Windows, urang kedah nahan tombol Shift (Shift) sateuacan mencét tombol Restore sareng upami urang nganggo Mac, konci éta kanggo mencét janten konci Alt.

Upami sadayana parantos lancar, jandela anyar bakal kabuka anu bakal ninggalkeun urang pilih rute na di mana mangrupikeun vérsi akhir tina ios 8 anu parantos kami unduh. Urang ngan ukur kedah milih éta sareng ngantepkeun prosés na réngsé.

Ayeuna urang ngan ukur gaduh unduh ios 8 via tautan unduh langsung na, kanggo anu ieu, ieu mangrupikeun daptar sadaya alat anu cocog sareng sistem operasi sélulér anyar Apple:

Tautan - Tutorial pikeun masang ios 8


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

26 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ariel saun cenahna

    Nuhun Actualidadiphone pikeun sadaya inpormasi, atoh kuring tiasa ngamutahirkeun ngalangkungan Itunes tanpa aya masalah, ayeuna pikeun nguji IOS8.

    1.    leonardo mendez cenahna

      Halo, kuring ngénggalan 3 dinten ka pengker kana versi 8 sareng hapé kuring tilem, éta henteu maca sidik jari kuring, teleponna teu cocog sareng kuring, sinyalna turun malah langkung internét turun unggal detik, kuring henteu tiasa ngembalikan deui kana vérsi anu sateuacanna

  2.   Victor cenahna

    Kuring masang ios 8 3 dinten kamari, janten gm anu parantos kuring pasang, naon anu kuring lakukeun, naha kuring tetep sapertos kieu atanapi naha kuring masang ios 8 umum?

  3.   David cenahna

    Saha anu terang upami pangu cocog sareng ios 8?

    1.    Bernardo cenahna

      David anjeun parantos sepuh !!! ngartos yén Iphone 4 henteu nganggo IOS 8 !!!!!

      1.    Sapic cenahna

        Tingali, kuring naros ka diri kuring sami patarosan. Kuring henteu sareng masang ios 8 tapi upami anjeun parantos dipasang, tong masang cadangan alat anjeun sareng cobian sareng koméntar. Abdi ngahargaan upami anjeun bagikeun upami éta hasil pikeun anjeun.

  4.   Martin cenahna

    anu mana anu kuring anggo dina a1457? Abdi gaduh emas janten kuring henteu kéngingkeun sareng kuring henteu terang anu mana anu kedah dipasang

  5.   Claudio cenahna

    Kumaha kuring terang upami milikna iPhone 5 (CDMA) iPhone 5 (GSM)?

    1.    Bernardo cenahna

      CDMA Kuring ngarti yén éta henteu nganggo chip atanapi naon anu disebat na GSM nyaéta anu nganggo chip.

    2.    Jose cenahna

      Gampang upami alat anjeun nganggo kartu sim (gsm) atanapi henteu (cdma)

  6.   Yesus cenahna

    David! Éta anjeun moal tiasa masang ios 8 dina iPhone 4 anjeun! Entong keukeuh

  7.   Davidnun cenahna

    Nya, kuring henteu tiasa ngapdet, éta nyarios yén éta moal tiasa ngawangun konéksi ...

  8.   sitanglo cenahna

    Ninggalkeun aranjeunna, éta bakal yén teu cukup parantos diinpormasi ngeunaan kasaluyuan ios 8 sareng alat anu didukung, upami anjeun hoyong gaduh bata maka éta saé! Kuring henteu weruh naha anjeun ngahesekeun hirup anjeun pisan upami anjeun ngan saukur kedah ngamutahirkeun perangkat lunak sareng ngajalankeun. Upami aya anu ngajantenkeun sadayana prosedur ieu gampang, éta APPLE

  9.   Paulo cenahna

    Kuring gaduh vérsi GM, naha kuring kedah ngapdet atanapi naha kuring henteu resep kana vérsi ieu?

  10.   Nacho Casas cenahna

    Nalika kuring ningali jumlah kompilasi tina GM sareng final sami ... janten henteu kedah diperbarui ... kumaha saur anjeun?

  11.   AragnC7 cenahna

    Naha anjeun terang naha JB cocog sareng IOS 8?

  12.   Paul Galli cenahna

    Turun nganggo Tautan tapi dina waktos ngamutahirkeun peryogi sakitar 1 jam kanggo nimba file na ngan ukur dugi ka 20% tina palang ... sareng ngan ukur 20 menit pikeun ngaunduh file ... salami éta candak ka sasari ????

  13.   jotaele47 cenahna

    Émut yén ayeuna sadayana parantos diblokir, antosan sakedik.

  14.   appman cenahna

    Ieu pikeun terang naon modél iphone anu anjeun anggo, upami GSM, CDMA ...

    http://support.apple.com/kb/HT3939

  15.   Jaume cenahna

    Naha nyéred bewara tiasa dianggo pikeun anjeun ngaleungitkeunana? Kusabab 7/10 kali kuring nyobian sareng béja tetep dicekel dugi ka diklik.

  16.   Miguel cenahna

    Nalika henteu ragu ngeunaan modél telepon, aya ogé pembaruan ngalangkungan OTA anu ngaleungitkeun kamungkinan kasalahan. Dina kasus anu khusus mah, kuring ngaunduh file anu saluyu (5S GSM) sareng nalika nyobian ngapdet ngalangkungan iTunes nganggo file ieu, éta masihan kuring masalah kasaluyuan firmware. Ayeuna kuring nyobian OTA anu kuring ngarepkeun henteu masihan masalah ...

  17.   elcalan cenahna

    David Kuring ningali yén tungtungna anjeun junun masang ios 8 dina iphone 4 anjeun, ku sabab kitu patarosan anjeun upami aya anu terang naha pangu tiasa dijalankeun, leres?

  18.   Pascual Vila cenahna

    Sigana kuring anu anjeun gaduh kasalahan dina unduh firmware tina 5s. Éta tibalik, anu di GSM dina CDMA sareng sabalikna. Kuring parantos ngaunduh GSM pikeun 5s A1457 sareng éta masihan kuring kasalahan firmware. Ngunduh anu sanés parantos hasil.

  19.   Kartun cenahna

    Dina iphone 5 aya ogé kasalahan dina unduhan duanana sami-sami 12a

  20.   amalia cenahna

    Kuring ngan ukur hoyong masang kana ipad 2 kuring tapi kuring henteu tiasa némbongan masang ios 9.5

  21.   denisse cenahna

    Halo, abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring kana tautan pikeun ngapdet iphone heula, hatur nuhun