Tautan unduh ios 8 Béta 3

ios 8 béta 3

Apple ngamangpaatkeun kamari pikeun ngaluncurkeun béta katilu ios 8, ngajalankeun kasalahan sareng nyepetkeun operasi sistem utamina. Betas ieu ditujukeun pikeun pamekar sareng sanés vérsi akhir sahingga tiasa nyababkeun masalah kasaluyuan sareng aplikasi anu tangtu sareng henteu stabilitas sistem.

Pikeun sadaya pangguna anu hoyong nyobian béta, Di handap ieu kami nyayogikeun tautan kana file IPSW anu béda-béda numutkeun unggal alat. Kanggo terang persis naon modél alat kami, anjeun kedah ngalangkungan iDevice sareng milarian nomer modél anu nembongan saatos "Dirakit di Cina". Émut yén iPhone 4 henteu aya dina daptar.

iPhone:

  • iPhone 5S 6,1 (Modél A1453, A1533) mega
  • iPhone 5S 6,2 (Modél A1457, A1518, A1528, A1530) mega
  • iPhone 5C 5,3 (Modél A1456, A1532) mega
  • iPhone 5C 5,4 (Modél A1507, A1516, A1526, A1529) mega
  • iPhone 5 GSM 5,1 (Modél A1428) mega
  • iPhone 5 GSM sareng CDMA 5,2 (Modél A1429) mega
  • iPhone 4S mega

iPod (unggah kana MEGA):

  • iPod Toél 5G mega

iPad (unggah kana MEGA):

  • iPad Air 4,1 (Modél A1474) mega
  • iPad Air 4,2 (Modél A1475) mega
  • iPad Air 4,3 (Modél A1476) mega
  • iPad mini 4,4 (Modél A1489) mega
  • iPad mini 4,5 (Modél A1490) mega
  • iPad mini 4,6 (Modél A1491) mega
  • iPad 3,4 (Modél generasi ka-4 A1458) mega
  • iPad 3,5 (Modél generasi ka-4 A1459) mega
  • iPad 3,6 (Modél generasi ka-4 A1460) mega
  • iPad mini 2,5 (Modél A1432) mega
  • iPad mini 2,6 (Modél A1454) mega
  • iPad mini 2,7 (Modél A1455) mega
  • iPad Wi-Fi 3,1 (generasi ka-3) MEGA
  • iPad Wi-Fi + Sélular 3,3 (modél pikeun ATT) MEGA
  • iPad Wi-Fi + Sélular 3,2 (modél pikeun Verizon) MEGA
  • iPad 2 Wi-Fi 2,4 (Rev A) MEGA
  • iPad 2 Wi-Fi 2,1 MEGA
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G 2,2 (GSM) MEGA
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G 2,3 (CDMA) MEGA

Sakali IPSW anu saluyu parantos diunduh, anjeun kedah sambungkeun iDevice ka iTunes teras pencét Alt + Restore, dina Mac, atanapi Shift + Restore, dina Windows. Dina jandéla anu bakal dibuka urang kedah milih file anu parantos kami unduh.

Perhatikeun

  • Ngadamel cadangan liwat iTunes, kanggo nalika urang hoyong malikkeun sareng balik ka ios 7.
  • Entong balikkeun cadangan dina ios 8.
  • Seueur aplikasi anu henteu acan didukung.
  • Pasang béta kalayan résiko anjeun nyalira.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.