Mac mini kalayan prosésor M1 ngahontal harga murah sadaya waktos di Amazon

Mac mini M1

Dina laju urang bade, Hideung Jumaah bakal balik ti ngabogaan durasi mingguan pikeun lepas sakabéh bulan Nopémber, saprak, sanajan aya kénéh dua minggu ditinggalkeun pikeun ngagungkeun minggu Hideung Jumaah, di Amazon urang geus bisa manggihan nawaran munggaran.

Lamun anjeun ngantosan hajatan Hideung Jumaah mésér Mac mini jeung processor M1, Anjeun meureun kapaksa purchases sateuacanna, saprak urang ayeuna bisa manggihan nu Mac mini 2020 kalayan prosésor M1 ngan ukur 679 euro. Harga biasana nyaéta 799 euro.

Mac mini sadia dina Amazon pikeun 679 euro nyaéta modél dikelola ku prosesor M1 Apple (Apple terus ngajual Mac mini jeung prosesor Intel I5). Husus, urang ngobrol ngeunaan versi kalawan 8 GB RAM sareng panyimpenan 256 GB SSD.

Prosesor ieu diurus ku 8 cores pikeun pagelaran maksimum (4 core kinerja sarta 4 core efisiensi) babarengan jeung sejen 8 GPU cores idéal pikeun tugas paling kompléks ngedit video tur ngarasakeun kaulinan.

Mésér Mac mini M1 sareng 8 GB RAM sareng 256 GB SSD pikeun 679 euro di Amazon

Modél ieu ngarojong input nepi ka dua monitor sakaligus- Nepi ka 6K @ 60Hz via port Thuderbolt jeung monitor sejen kalawan resolusi maksimum 4K @ 60Hz via port HDMI.

Dina tonggong Mac mini kalayan prosésor M1 kami mendakan 2 palabuhan Thuderbolt 3 USB-C, port HDMI 2.0, dPort USB-A, port Gigabit Ethernet, sareng jack headphone. Koneksi Wi-Fi nyaéta generasi ka-6, kalebet versi Bluetooth 5.0 sareng konsumsi maksimum 150 W.

Mac mini M1 kalawan 8 GB RAM na 512 GB SSD pikeun 874 euro

Mac mini M1

Upami modél ieu pondok tina panyimpenan, anjeun tiasa milih modél anu nganggo 8 GB RAM sareng panyimpenan 512 GB, sabab hargana ogé geus ngurangan ku 15%, janten harga akhir na 874 euro, kanggo 1.029 euro hargana di Apple Store.

Beuli Mac mini M1 8 GB RAM na 512 GB SSD pikeun 874 euro dina Amazon.

NOTA: KADUA MODÉL AYA AYA WAKTU NUBARKEUN ARTIKEL IEU.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.