iDisplay ditawarkeun ku diskon 50%

idisplay

Beda sareng dina kasempetan anu sanés, dinten ayeuna urang badé nyarioskeun perkawis aplikasi anu sayogi di App Store kalayan diskon anu signifikan. Kami nyarios ngeunaan iDisplay, aplikasi anu ngagaduhan harga biasa di App Store 19,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa mendakanana dina harga satengah, 9,99 euro. iDisplay ngarobah iPad, iPhone atanapi iPod touch urang kana layar tambahan pikeun komputer urang, naha éta Mac atanapi Windows, dina raraga ningkatkeun produktivitas urang ku ngalegaan layar komputer urang. Aplikasi ieu idéal pikeun jalma-jalma anu ngagunakeun aplikasi anu béda-béda sareng kedah teras-teras ningali éta tanpa kedah ngaganti desktop. Pikeun ngagedéan layar Mac atanapi PC urang urang tiasa ngalaksanakeunana liwat kabel muatan alat atanapi liwat sambungan Wifi.

idisplay-1

Fitur IDisplay

  • Anjeun tiasa ngarobih iPad portabel, iPhone sareng iPod anjeun kana tampilan bantu.
  • Gawe sareng komputer Mac boh Windows
  • iDisplay ngamungkinkeun anjeun berinteraksi sareng layar tambahan anjeun: mindahkeun obyék, sered atanapi kontrol playback tina alat éta nyalira
  • Dilegakeun sareng gulung desktop tina alat ios anu sami
  • Gampang ngarobah setélan layar anjeun tina potrét kana panorama - kantun muterkeun alat sareng sésana sacara otomatis bakal diluyukeun
  • Modeu résolusi normal sareng dual pikeun tampilan Rétina
  • Sambungkeun dugi ka 36 alat ios kana komputer, pilih setélan sakali sareng anggoana unggal waktos
  • Ngaropea setélan layar unggal alat anu anjeun anggo salaku layar bantu sareng iDisplay bakal émut karesep anjeun
  • Ngadamel daptar aplikasi karesep anjeun anu anjeun anggo sacara rutin dina iDisplay teras ngalihkeun kana iDisplay sareng hiji klik.
  • Anggo iDisplay salaku layar bantu biasa: éta masihan anjeun langkung seueur ruang layar pikeun ningali sadaya anu anjeun peryogikeun dina pandangan.
  • Narik gambar tina layar utama kana layar sentuh anjeun iPad / iPhone / iPod - gampang nalika anjeun kedah ngabagi desktop anjeun sareng pemirsa. Henteu hilap yén iDisplay ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun dugi ka 36 alat ios ka hiji Mac!
  • Modeu layar tunggal: anggo iDisplay pikeun aplikasi pilihan anjeun. Gancang aktip ngagulung aplikasi anu dipilih tina daptar aplikasi paporit kana iDisplay ku sakali klik!

idisplay-3


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.