Nawiskeun App Store (16/12), aplikasi ios mayar gratis

Jualan App Store sareng nawaran

Abdi kadieu deui kanggo nyandak anu énggal daptar kalayan nawaran di Apple App Store, Aplikasi sareng gim ieu anu kuring ngantepkeun biasana dibayar tapi samentawis sayogi gratis, sabab kuring sering nyarios yén kuring yakin yén sadayana tiasa diunduh gratis nalika tulisan diterbitkeun, janten kuring ngarepkeun anjeun maca dina waktos sareng upami anjeun telat anjeun tiasa nuturkeun iPhone News dina twitter janten anjeun henteu sono nawaran App Store salajengna.

Dina daptar anu kuring bawa dinten ayeuna, urang tiasa mendakan tina kaulinan anu katelah «Dragon, Fly!», kana aplikasi latihan, "Ngajalankeun pikeun Ngarobih Beurat PRO", anu bakal tiasa dianggo saatos Natal, nalika waktuna kaleungitan kiloeun anu ditéwak nalika tuang siang sareng tuang.

Pikeun alat ios: BLiP

Pikeun alat ios: Dragon, Bral!

Pikeun alat ios: Ngawangkong Carl & Gugl

Pikeun alat ios: Pangotéktak Wéb Ngangon

Pikeun alat ios: RSSRadio Premium Podcast Downloader App

Pikeun alat ios: Photo Transfer Pro - Unggah sareng unduh poto sareng pidéo nirkabel ngalangkungan WiFi

Pikeun alat ios: Petualangan King Bobo - Luncat Ka Kaulinan Mélik Fisika Karajaan

Pikeun alat ios: Blok vs Blok

Pikeun alat ios: Vert - Unit sareng Konverter Mata Artos

Pikeun alat ios: Cumi lapar

Pikeun alat ios: Kotak: Kaulinan Puzzle

Pikeun iPhone: Bom Nyanghareupan!

Pikeun iPhone: Nyetrum éta gugl 2

Pikeun iPhone: Ngajalankeun Weight Loss PRO: rencana latihan, GPS, tips kumaha-kanggo-leungit-beurat ku Red Rock Apps

Pikeun iPhone: Ékspedisi Afrika - Gim

Pikeun iPhone: Dashboard SISTEM UTIL

Pikeun iPhone: Relax Melodies Oriental Meditation Premium: Bodas noise & zen bobo disada pikeun rélaxasi, yoga sareng kaséhatan

Pikeun iPhone: FairyFail

Pikeun iPhone: Kecap Monster

Pikeun iPhone: Organizy - Daptar Balanja (Dagang)

Pikeun iPad: Dongeng Gagal HD

Pikeun iPad: Angkutan Umum HD

Pikeun iPad: Sintreuk Soccer! HD

Pikeun iPad: TurboCollage

Aya sababaraha sababaraha gim sareng aplikasi, seueur di antawisna pikaresepeun pisan, kuring miharep anjeun parantos tiasa ngaunduh anu paling dipikaresep ku anjeun gratis, upami anjeun maca kuring sareng seueur deui anu henteu aya deui pikeun diunduh gratis, tetep dina iPhone News, sabab Kuring badé balik deui sareng nawiskeun langkung seueur di Apple App Store.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.