Nawiskeun, unduh "The Walking Dead Season 2" gratis kanggo ios

Leumpang aplikasi paéh

Dinten ieu kami masihan anjeun tawaran samentawisl anu kalebet gim anu cukup pikaresepeun, urang nyarioskeun Walking Dead: The Game-Season 2, kaulinan Telltale Games, anu asalna tina angsuran anu terkenal The Walking Dead.

Wawaran samentawis sapertos biasa, kuring mastikeun yén éta bakal gratis dina waktos ngagantung tulisan, Kuring miharep anjeun sumping dina waktosna Pikeun ngaunduh gim, anu tanpa tawaran aya dina harga anu caket kana lima euro, salian ti Walking Dead: The Game-Season 2, abdi ogé ngantunkeun anjeun tautan ka Jumping Thief, gim platform anu pikaresepeun ogé gratis saheulaanan.

Kami nyanghareupan angsuran kaduaDibikeun kasuksésan hébat Walking Dead: The Game-Season 1, Telltale Games mutuskeun pikeun ngembangkeun angsuran kadua, anu dirilis dina 17 Désémber 2013 pikeun PC / Mac sareng tanggal 18 Désémber 2013 pikeun Xbox Live. PlayStation Network sareng ios.

Dina kaulinan urang bakal hirup petualangan sapanjang lima bab anu henteu ngalebetkeun promosi sareng gaduh biaya Aplikasi. Gim ieu ngagaduhan format gaya komik ngeunaan grafik, éta henteu heran nalika usum mimiti, tapi anu leres, jalma-jalma di Telltale Games ngalaksanakeun padamelan anu saé.

Leumpang aplikasi paéh

Salain ti musim ieu, Telltale Games parantos mastikeun datangna angsuran katilu, anu henteu aya anu terang kecuali yén éta tiasa diluncurkeun salami 2015, mangrupikeun tawaran anu tiasa dipikaresep ku seueur, sabab anjeun ngahémat harga ngaunduh game.

Salaku tambahan kuring mawa anjeun Luncat maling, kaulinan platform anu bakal ngajantenkeun urang hilap kana kaulinan klasik pikeun ngaji, ngaluncatan sareng kabur, urang bakal senang sareng gim anu saderhana, sabab numutkeun katerangan nyalira urang ngan ukur peryogi ukur hiji touch.

Luncat maling App

Kuring miharep anjeun sumping dina waktosna pikeun tiasa nampi duanana judul, tanpa diragukeun salah sahiji anu menonjol nyaéta Walking Dead: The Game-Season 2, bébas éta tawaran anu narik ati,anjeun ngahémat biaya ngaunduh aplikasi, Upami ragrag pondok, surak sareng cobian Jumping Maling ogé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Leandro cenahna

    Henteu aya anu gratis, saatos diunduh anjeun kedah mayar unggal episode

    1.    Alejandro Jérman cenahna

      Ngunduh aplikasi gratis, biasana biaya sakitar lima euro kanggo ngaunduh aplikasi, tapi hatur nuhun komentarna, kuring parantos ngarobihna pikeun netelakeunana, punten upami kuring bingung anjeun.

  2.   josean (@ josean69) cenahna

    Upami éta dina basa Spanyol, kuring moal kabeuratan mayar € 5 kanggo gim hébat ieu. Tapi ari dina basa Inggris kaleungitan sadayana insentif.

    1.    Spaniard cenahna

      Diajar bahasa inggris langkung saé hahaha. Spaniards ieu males ku basa!