Taylor Swift - 1989 World Tour Live sacara éksklusif di Apple Music

taylor-swift-apel

Taylor Swift parantos ngumumkeun yén pilem éta dumasar kana wisata dunya 2015 ngeunaan albeum ieu 1989 éta bakal disiarkeun sacara éksklusif di Apple Music. Rékaman ieu ngandung film dokumenter ngeunaan konsér Taylor Swift di stadion ANZ di Sydney (Australia) payuneun 76.000 jalma. Anjeun tiasa ngaraosan sadaya pagelaran Taylor Swift di Sydney kalayan matérial ekslusif sapertos backstage sareng latihan, ditambah pernyataan tamu anu éksklusif. Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, dokumenter ieu tiasa ditingali sacara éksklusif di Apple Music, anu mangrupikeun kudéta sareng manuver anu rada anéh, khususna ngémutan perselisihan alit antara Apple sareng Taylor Swift salami peluncuran layanan streaming dina jumlah anu ditampi para panyanyi tina kauntungan sareng tilu bulan sidang gratis.

Pilem dokumenter bakal sayogi ti 20 Désémber. Salaku tambahan, dinten ayeuna bakal aya wawancara ti Taylor Swift sareng Zane Lowe dina Beats 1 Music anu mana aranjeunna bakal nyarioskeun ngeunaan pilem anu badé disiarkeun. Wawancara bakal online di 9 AM-PST. 

Dimimitian Minggu 20 Désémber 1989 Taylor Swift's World Tour Live bakal sayogi sacara éksklusif pikeun sadaya pangguna Apple Music di "applemusic.com/TaylorSwift" sareng tiasa dinikmati tina sadaya alat Apple sapertos iPhone, iPod, iPad, Mac, sareng Apple TV.

Anu henteu acan ngagaduhan akun Apple Music tiasa nganjang ka halaman wéb resmi pikeun ngalanggan sidang gratis tilu bulan. Tambih Deui, Apple Music mangrupikeun hiji-hijina tempat anu anjeun tiasa nampi katalog albeum sareng lagu-lagu Taylor Swift lengkep, ogé 1989.

Nya, sigana artos artos sakali deui janten panduan pikeun pernyataan sareng alamat seniman, khususna Taylor Swift anu dugi ka ayeuna nuju perang salib dina hal ngalirkeun royalti musik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   iKhalil cenahna

    Hiji-hijina hal anu dipikaresep ku kuring nyaéta Swift! Tapi bahasa pemrograman