Ted Lasso sneak kana séri anu paling sering ditingali di Amérika Serikat

Ted lasso

Apple TV + sigana geus mimiti take off. Aya sababaraha séri anu suksés langkung seueur tibatan anu sanés. Éta kasus 'Ted lasso', salah sahiji komedi platform anu paling ditingali ayeuna. Salaku tambahan, séri éta ngaleungitkeun 7 Emmy tina 20 anu dicalonkeun. Di antarana, nu Pangalusna Pinunjul Comedy Series. Saatos Gala, reproductions ti séri mimiti naek kuat, ranking salaku Séri anu ka-5 anu paling ditingali Amérika balik judul hébat kayaning 'The Squid Game' sarta 'Lucifer' ti Netflix.

Ted Lasso, séri kalima anu paling diawaskeun di AS dina ahir Séptémber

Di antara Emmys anu ditampi ku séri Apple TV + 'Ted Lasso' nyaéta séri komédi pinunjul pangalusna, aktor utama dina séri komédi ka Jason Sudeikis, casting pangalusna pikeun séri komédi atawa ngedit gambar pangalusna ku kaméra tunggal pikeun a runtuyan komedi. Hadiah hébat anu nunjukkeun usaha hébat anu dilakukeun ku Apple pikeun nyiptakeun kontén anu berkualitas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.