Betas soré: Apple ngaleupaskeun ios 15.5 RC, iPadOS 15.5 RC sareng watchOS 8.6 RC

ios 15.5 béta pikeun pamekar

Dinten ieu dinten béta di Cupertino. Sareng sapertos biasa di perusahaan, aranjeunna nembé dileupaskeun sakaligus, pikeun sadaya alat Apple. Janten pamekar parantos tiasa ngaunduh vérsi release Calon ti ios 15.5, iPadOS 15.5, tvOS 15.5, watchOS 8.6, sareng macOS 12.4.

Aranjeunna geus versi RC. Éta hartina éta geus betas pra-peluncuran panganyarna tina versi final pikeun sakabéh pamaké. Upami teu aya anu nga-tweak, aranjeunna sami sareng versi anu tiasa diunduh dina sababaraha dinten.

Anu ti Cupertino nembé ngarilis béta kalima sadaya sistem operasina kirang ti sajam ka pengker. Aranjeunna Release Calon ngawangun tina iOS 15.5, iPadOS 15.5, tvOS 15.5, watchOS 8.6, sareng macOS Monterey 12.4 sadia pikeun pamekar masang sarta nguji.

Kaluaran dinten ieu nuturkeun béta pamekar kaopat, anu diluncurkeun dina 3 Mei. Anu katilu sumping dina 26 April. Anu kadua ngalakukeunana dina 19 April, sareng betas munggaran ios 15.5, iPadOS 15.5, tvOS 15.5, watchOS 8.6 sareng macOS 12.4 dileupaskeun tanggal 5 bulan kamari.

Ios 15.5 betas dugi ka ayeuna kalebet rujukan kana aplikasi «Apple Klasikbareng jeung fitur aplikasi Home anyar nu nembongkeun indikator sinyal Wi-Fi pikeun HomePod, sarta kapanggihna "Request" jeung "Kirim" tombol pikeun Apple Pay Cash dina aplikasi Wallet.

Nomer ngawangun énggal pikeun ios 15.5 sareng iPadOS 15.5 nyaéta 19F77, ngagentos 19F5070b. Nomer ngawangun tvOS 15.5 nyaéta 19L6570, anu ngagentos ngawangun 19L5569a sateuacana, sareng nomer ngawangun watchOS 8.6 nyaéta 19T572 versus 19T5570a sateuacana.

Sadayana siap, teras, kanggo sadaya parangkat lunak ieu sacara resmi dileupaskeun pikeun sadaya pangguna sacara umum, ngamangpaatkeun éta WWDC 2022 mimiti bulan hareup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.