Telepon 6 sareng 6 Plus gaduh dua percepatan pikeun ngaleutikan konsumsi listrik

accelerometer

Apple parantos milih ngalengkepan iPhone 6 sareng 6 Plus ku dua akselerator misah, sakumaha anu kapendak dina Chipworks teardown komprehensif. Laporan anu dihasilkeun nunjukkeun yén aya akselerator tilu sumbu Bosch BMA280 sareng naon anu dipercaya mangrupikeun akselerator genep sumbu InvenSense MPU 6700.

Apple tiasa mutuskeun ngahijikeun dua accelerometers dina iPhone 6 sareng 6 Plus duanana kanggo ngaleutikan konsumsi énergi Sedengkeun pikeun ningkatkeun pangalaman pamaké umum.

Alatna Invensense tiasa dianggo salaku genep sénsér inersial sénsor, nyaéta, salaku giroskop tilu sumbu atanapi akselerator tilu sumbu. Dipeunteun ngagambar 3,4 mA dina modeu genep sumbu, 3,2 mA dina modeu gyro, sareng 450 μA dina modeu akselerator normal.

Salaku tambahan, InvenSense nyayogikeun sacara signifikan ngaronjat sensitipitas tibatan alat Bosch. Pertimbanganana nyaéta konsumsi énérgi anu langkung luhur. Kauntungan utama tina InvenSense nyaéta integrasi lengkep data tina genep sumbu ku prosesor gerak digital, anu bakal nyayogikeun kauntungan langsung dina kaulinan sareng aplikasi sanés anu peryogi kamampuan sensing inersia canggih.

spésipikasi

Parangkat Bosch ngoperasikeun salaku a Akselerator 3-sumbu sareng anu narik 130 μA arus. Kadua alatna nawiskeun dua tingkat kakuatan low dina fungsi akselerator.

Akselerator Bosch sanggup beroperasi dina kakuatan anu langkung handap tibatan InvenSense sareng «Langkung gancang»Kanggo a anjeunmimiti tiis, Ngidinkeun éta pikeun digunakeun nalika integrasi genep sumbu henteu diperyogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.