TestFlight bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji aplikasi dina fase béta

Lampir

Éta diumumkeun dina presentasi ios 8 salaku salah sahiji hal anyar dina sistem, tapi éta henteu dugi sababaraha minggu saatos peluncuran sistem operasi ka masarakat umum yén Apple parantos mencét tombol pikeun TestFlight pikeun ngamimitian digawé. Ladenan anyar ieu anu anjeun tiasa mendakan di App Store salaku hiji deui aplikasi ngamungkinkeun pengembang tiasa milih pangguna normal pikeun uji aplikasi na sateuacan anu sanés, dina fase béta.

TestFlight dibeli ku Apple dina bulan Pébruari taun ieu. Burstly, pamekar jasa, diala ku perusahaan sareng tujuan pikeun nyayogikeun jasa anu sami tapi sacara resmi, nyaéta ngamungkinkeun para pamekar ngagaduhan platform panguji anu langkung unggul tibatan anu bakal dipimilik ku nyalira. TestFlight henteu ngan ukur nawiskeun jasa ieu pikeun Apple, tapi Éta ogé ngalaksanakeunana dina Android, hiji hal anu jelas-jelas dieureunkeun nalika Apple kaala.

Béta-TestFlight

Kumaha jalanna TestFlight? Kuring boga kasempetan pikeun nguji éta nalika éta henteu acan dipimilik ku Apple ku sababaraha aplikasi, sareng éta pancén saderhana. Pamekar, ngalangkungan halaman wéb atanapi jaringan sosial na, nawiskeun jasa. Pangguna anu minat ngahubungi anjeunna, sareng ngalangkungan email undangan aranjeunna ngaksésna. Ngan ukur perlu dipasang aplikasi TestFlight dina alat anjeun. Ngaliwatan aplikasi ieu kami bakal masang béta anu pamekar ngundang kami, sareng pembaruan anu berturut-turut anu ditawarkeunana.

Nguji aplikasi dina béta ngagaduhan résiko, sapertos ogé uji sistem operasi énggal dina fase ieu. Tiasa gaduh aplikasi dina alat anjeun sateuacan anu sanés sok pikaresepeun, utamina upami éta salah sahiji aplikasi anu leres-leres pantes. Tapi sanés ngan ukur kauntungan manpaatna, tapi pamekarna bakal tiasa dugi ka 1000 penguji (penguji béta) kalayan layanan Apple anyar ieu, éta bakal ngamungkinkeun aranjeunna pikeun mekar aplikasi langkung gancang, ngabenerkeun bug sareng ngaleupaskeun versi anu langkung stabil pikeun masarakat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.