TetherMe ayeuna cocog sareng ios 8

Upami anjeun salah sahiji anu ngagaduhan operator anu henteu ngijinkeun anjeun ngaktipkeun pilihan pikeun ngabagi Internét ngalangkungan tethering, jailbreak ngamungkinkeun kami ngaktipkeun pungsi ieu ku tweaks sapertos MyWi atanapi upami urang milari pilihan anu langkung mirah, ayeuna kami ogé parantos sayogi TetherMe diadaptasi kana ios 8.

TetherMe mangrupikeun tweak anu tiasa dipendakan ku $ 4,99 dina Repository BigBoss Sareng berkat éta, anjeun bakal tiasa ngabagi Internét tina iPhone anjeun sareng alat sanés, boh ngalangkungan Wi-Fi atanapi ngalangkungan sambungan USB.

Sakali kami dipasang TetherMe, tweak moal nyieun ikon tambahan dina layar utama kami. Pikeun ngakses konfigurasi na perlu dibuka aplikasi Setélan sareng sakali di jero, kami bakal ngagaduhan aksés ka sadaya parameter sareng kamungkinan anu ditawarkeun ku TetherMe ka kami. Hal anu paling matak nyaéta yén saatos nampi TetherMe urang tiasa gunakeun fitur Instan Hotspot yén Apple parantos nerapkeun di Yosemite sareng hatur nuhun, urang tiasa ngabagi Internét sareng Mac ku cara anu saderhana sareng gancang.

Upami anjeun hoyong ngaktipkeun fungsi Nga-tether dina iPhone atanapi iPad LTE anjeun sareng ios 8, anjeun kedah lebet Cydia sareng milari tweak «TetherMe pikeun ios 8+»Pikeun ngamimitian ngararasakeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nelson cenahna

    Abdi ngagaleuh sareng masangna, sareng ku mesin windows kuring jalanna normal, tapi dina mac (anu kedahna langkung saé kénéh), éta henteu tiasa dianggo …… .. éta ditingali dina jaringan wifi anu nyambung sareng telepon, tapi nalika kuring nyobian ngotéktak internét nyaéta "ngabéréskeun host" panyungsi, kuring parantos nyobian nyambung langsung ku Bluetooth atanapi ngaktipkeun sareng mareuman handoff na teu nanaon ogé ... mac sareng iphone nyambung kana akun icloud anu sami ... .. Abdi henteu ngartos naon anu kajantenan ... ka saha deui anu parantos kajantenan anjeunna?