Jailbreak dilarang dina istilah panggunaan Apple Card

Kartu kiridit Apple Card énggal

Kaayaan panggunaan anu kedah ditampi supados dianggo Kartu Apple. Aranjeunna jelas nangtoskeun Larangan panjara dina iPhone kami pakait sareng kartu pamayaran.

Goldman SachsRakan kauangan Tim Cook dina proyék Apple Card, parantos nerbitkeun kasapukan sareng klien janten teu aya mamang perkawis eta. Dina perjangjian ieu diapresiasi yén éta moal janten kartu kiridit konvensional, sabab éta ngagaduhan sababaraha kaayaan éksklusif ti Apple.

Sapertos anu diarepkeun, dina masalah anu penting sareng serius sapertos pamayaran sareng alat, Apple bakal pisan tumpul sareng moal ngijinkeun iPhone janten dirusak kalayan anu urang tiasa mayar, ngenalkeun aplikasi anu teu lulus ngaliwatan kendali perusahaan. Éta anu dipikaterang Jailbreak, ios henteu resmi, dirobah, dimana urang tiasa masang aplikasi anu asal diragukeun yén pikeun hiji alesan atanapi anu sanés teu aya di Apple Store, ku sabab éta henteu dikendali ku perusahaan, kalayan résiko anu ditimbulkeun ieu.

Hal sapertos kieu diarepkeun, ti saprak sajarah Apple henteu pernah teuing leukeun dina panggunaan jailbreak. Naon waé aplikasi anu sayogi di Apple Store parantos diprogram ku peraturan perusahaan anu ketat pisan, anu marios unggal aplikasi sareng apdet na supados ieu parantos kajantenan. Éta mangrupikeun keluhan abadi pikeun detractors Apple, kontrol totalna sareng kurangna kalenturan. Éta ogé kaunggulan pengikutna, katenangan yén aplikasi naon waé anu anjeun pasang aman.

Apple Card numbu ka iphone

Prosés pendaptaran sareng persetujuan pikeun Kartu Apple bakal dilakukeun via aplikasi ios Wallet, kalayan perjanjian yén alat anu dianggo kedah "layak". Ieu katingalina lumaku pikeun prosés pendaptaran kartu, anu hartosna palanggan kedah tetep aya dina firmware iOS. Ieu ngandung harti yén prosés pandaptaran bakal mastikeun yén firmware iPhone nyaéta anu aslina. Upami henteu, éta moal dipasang. Upami anjeun ngagaduhan ide anu saé pikeun masang Apple Card teras jailbreak, aksés anjeun ka Apple Card tiasa ditolak iraha waé sareng tanpa aya bewara sateuacanna.

Dina kaayaan pamakean, éta ogé muncul larangan pikeun palanggan Apple Card nganggo jasa kanggo mésér uang tunai, nyaéta mésér tikét lotre, taruhan, chip dina kasino, atanapi bahkan cryptocurrency, sapertos BitCoin atanapi Ethereum. Ieu henteu anyar. Aya seueur nagara di dunya anu jenis ieu teu kéngingkeun kartu kiridit.

Mimitina Apple Card bakal sayogi dina akhir Agustus, sakumaha anu dikonfirmasi ku Tim Cook.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.