ElTenedor ngaluncurkeun perpanjangan pikeun Apple Maps

garpu

ElTenedor mangrupikeun ngamimitian Spanyol, ti panyipta na sumping aplikasi ieu, cara hébat pikeun nyayogikeun tabel di kaseueuran réstoran di kota ageung. Saeutik demi saeutik éta tumuh janten langkung ti 30.000 réstoran anu ayeuna diwakilan antara Éropa sareng kidul buana Amérika. Nanging, éta henteu pernah gampang pikeun nyéépkeun méja sapertos ayeuna, urang wani nyarios ieu kusabab ElTenedor parantos diintegrasikeun sareng Apple Maps ku ngaluncurkeun perpanjangan pikeun sistem navigasi perusahaan Cupertino. Ku cara kieu, urang tiasa nyadangkeun méja langsung ngalangkungan navigasi, sareng sababaraha keran saderhana.

Jasa ieu parantos dimimitian di Spanyol, di kota sapertos Barcelona, ​​Madrid, Valencia, Bilbao, Seville, Zaragoza, San Sebastián, Alicante sareng Granada. Nanging, éta henteu ngan ukur di daérah nasional, Perancis, Bélgia, Swiss, Italia, Holland, Dénmark, Swédia, Turki, Portugal sareng Brazil mangrupikeun nagara-nagara sanés anu nampi panyuluhan ieu pikeun Apple Maps anu bakal pikaresepeun pangguna. Éta bakal jalan sacara otomatis nalika urang mencét kana salah sahiji réstoran anu nembongan dina Maps, upami éta aya dina daptar pendirian anu napel dina ElTenedor Claro. Jenis inisiatif ieu anu ngagaduhan ElTenedor janten aplikasi reservasi réstoran utamas di Spanyol sareng bagian Éropa.

Apple muka sistem na sapertos anu saacanna, upami éta parantos ngareuwaskeun kami sataun satengah ka tukang ku penyuluhan iOS 8 pikeun Safari, ogé panyekat eusi anu teu pantes, tegangan Peta ngan ukur salah sahiji hal anyar anu teu bisa dihindari. pamekar surak. Jaman-waktos dimana pangguna ngajaga keluhan ngeunaan sistem operasi anu ditutup mimiti ditingalkeun, ti saprak datangna Tim Cook perusahaan parantos parantos ngiringan total dina hal ieu.

Samentawis waktos, urang kedah ngaku éta Apple Maps masih sababaraha taun ti Google Maps, Sistem navigasi Google tetep ngagaduhan langkung seueur kontén sareng inpormasi anu relevan. Nanging, perjuangan Apple pikeun terus ningkatkeun Apple Maps wilujeng sumping.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.