Salin pikeun nyalin: Huawei sareng 6 Plus na

huawei-honor-6-plus

Kuring teu boga ngalawan Huawei, leres pisan teu nanaon. Tapi unggal waktos aranjeunna nampilkeun produk énggal, kuring moal tiasa reuwas tapi reuwas, sanaos panginten sabalikna. Kami parantos ningali sabaraha kali kumaha produk Huawei aranjeunna katingalina curiga sami mirip sareng Apple, anu sanés leres-leres kejutan yén aranjeunna ngalakukeun éta deui.

Perusahaan Cina parantos nampilkeun énjing ieu alat anyar, teraskeun tina Honor 6. Nami na? Ngahargaan 6 Tambih Deui. Kasempetan atanapi suksesi alami namina? Kaleresan urang henteu terang. Tapi anu tiasa urang carioskeun nyaéta yén éta ogé ngagaduhan layar 5,5 inci sareng, héran! Éta sayogi dina tilu warna anu sami sareng iPhone.

Nanging, henteu sadayana bakal sami. Dimana Honor 6 Plus menang nyaéta RAM (3 GB) sareng batréna (3200 mah). Tapi sanaos kitu, anu paling matak nyaéta kaméra pungkur dual. Ieu mangrupikeun hal anu seueur anu bakal dipikacinta, sabab éta ngajantenkeun béda anu jelas sareng iPhone, sareng éta pasti bakal janten hal anu pasti pikeun pameseran anjeun, sabab éta henteu menonjol. Kuring masih nyerat daptar manpaat anu tiasa disayogikeun pikeun urang dina kahirupan sadidinten.

Tapi, tanpa ragu, dimana aranjeunna paling ngabédakeun nyaéta harga. Honor 6 Plus bakal aya di sakitar $ 400 (sakitar 320 euro) dina vérsi na nganggo LTE sareng NFC. Tanpa diragukeun, bédana ageung dibandingkeun sareng harga smartphone populér ti perusahaan apel.

Modél-modél ieu ti buana Asia mimiti katingali beuki loba di pasar Éropa, sanaos aranjeunna tetep henteu hoyong tingkat penjualan anu iPhone atanapi modél utama sésana perusahaan dominan di sektor éta. tiasa gaduh.

Dina titik ieu, sigana Honor 6 Plus henteu ngagaduhan seueur kamiripan sareng iPhone, leres?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro cenahna

    yeuh ... Abdi ti iphone.
    tapi sigana kuring yén telepon salin ieu henteu nganggo ,,, éta masihan kuring yén anjeun parantos hoyong narik perhatian ku cara anu matak pikasieuneun.
    mobile éta Sigana mah iphone kawas naon kuring siga Megan Fox .. anjeun leres-leres parantos lebet!

  2.   Pitzset cenahna

    Indung kuring, kumaha editor ieu, sareng ayeuna anjeun bakal nyebat kuring fanboy upami kuring nyebatkeun yén mérek ieu moal aya nanaon tanpa aya Apple, anjeun parantos ngamimitian tulisan ogé tapi anjeun parantos réngsé parah.

    3Gb?
    Kaméra tukang duaan ??
    Que? Sareng éta pikeun naon? !!
    Upami anjeun ngawartosan yén éta ngagaduhan otonomi anu langkung saé, performa langkung saé sareng fluidity langkung saé tibatan iPhone, éta hargana, tapi éta mangrupikeun hal anu seueur pabrikan henteu kénging ayeuna nganggo Android sareng Apple diartikeun salaku pilihan anu sanés, nyaéta IOS sareng jasa na, Huwaii maénkeun kotor, kotor pisan, nempatkeun diri anjeun kana sapatu tim desain Apple, tim pamasaran sareng tingali yén aranjeunna parantos nyalin anjeun bahkan dina nami, bahkan dina warna! Indung kuring, sareng yén aranjeunna nyababkeun alesan yén éta henteu sami, éta langkung saé kusabab éta ngagaduhan 2 kaméra sareng 3 gb ram, leres pak! Hirup inovasi

    1.    Louis tina Parahu cenahna

      Upami anjeun tiasa maca di antara garis-garisna, anjeun bakal terang pendapat kuring. Sanaos ngan ukur judulna, sigana mah pantes.

  3.   jgurillo cenahna

    Kuring asalna ti iPhone sareng kuring parantos nganggo Huawei Honor 1 salami 6 sasih. Hasilna héran. Abdi henteu kuciwa pisan. Kuring pikir yén pikeun nyarios goréng ngeunaan produk anjeun kedah nyobian heula.
    Kuring henteu nyarios parah ngeunaan ios atanapi Android. Aranjeunna béda sareng kaunggulan sareng kalemahan. Kuring cicing sareng Andro pikeun ayeuna. Saatos 4 taun di iOS kuring parantos hoyong parobihan

  4.   Antonio cenahna

    hiji deui anu kajantenan android.
    Abdi henteu terang naha kuring bakal balik ka ios. IPhone terakhir anu disalahkeun, kuring henteu resep pisan, kuring ngarepkeun anu langkung saé pikeun harga na.
    Kaparigelan anu dipasihkeun ku android saur anjeun ios moal pernah gaduh sareng upami sanés pikeun cydia sareng komunitas jailbreak ios éta bakal bosen pisan.
    Kuring masih gaduh ipad kuring, tapi kuring nitah anjeun nyandak android high-end anu luar biasa sareng upami anjeun nempatkeun lollipop di dinya, anjeun bakal sieun.
    Kuring miharep yén Apple nempatkeun daging dina hawu pikeun iPhone anyar kusabab anu 6 kanggo kuring henteu nyarios sakedik ngeunaan naon Apple.
    Wasalam

  5.   luisrodrialvarezluis cenahna

    Nya, siga henteu salin ka kuring. Terlebih deui, iPhone langkung salin ti Android, atanapi naha anjeun henteu émut naon anu diucapkeun ku Jobs ngeunaan ukuran layar ... Éta ngan ukur masalah pasar, sudut pandang. Éta sanés salinan, nyatana kuring gaduh iPhone 6, sareng kuring ngan ukur nyarios yén kuring bakal masihan naon waé pikeun anu lempeng, kuring ngalaman sababaraha musibah tanpa kudu kasieun nanaon, tapi iPhone 6 ngageleser tina leungeun ku ujung na sareng ieu henteu aranjeunna janten rumit.
    Ucapkeun naon anu anjeun pikahoyong, tapi pikeun satengah harga anjeun gaduh potongan terminal.

  6.   eureun cenahna

    Éta katingalina sapertos endog kanggo kastanye ... sareng kaméra dua kali ganda katingalina saé pisan ... dina harga anu wajar

  7.   david cenahna

    Gampang pikeun aranjeunna pikeun nyonto anjeun upami anjeun nyandak produk pikeun didamel di Cina sareng masihan téknologi sareng hartosna. Urang Tionghoa moal terang nanaon deui tapi pikeun nyonto sareng éta genius, janten kuring henteu kasieun pikeun salah sahiji mérek anu ngadamel di dinya teras ngadu'a yén éta parantos disalin. Yén aranjeunna ngadamel pussy di Spanyol.

  8.   scl cenahna

    Dilarang nempatkeun warna batur dina telepon sélulér. Hideung kedah dilarang kumargi mobile munggaran sumping di pasar. Sareng yén gaduh layar, éta mangrupikeun salinan layar anu sateuacanna. Upami urang nempatkeun diri sapertos kieu, aranjeunna moal tiasa kéngingkeun telepon sélulér nganggo 4G, Wifi atanapi naon-naon sabab éta bakal janten salinan anu tilas. Judul tabloid.