TikTok diénggalan sareng ayeuna ngamungkinkeun anjeun ngarékam pidéo 60 detik

TikTok

La versi anyar TikTok diluncurkeun dinten ayeuna di App Store nyaéta 17.8 sareng di jerona ditambihan salah sahiji tuntutan para pangguna, pilihan pikeun ngarékam pidéo dugi ka 60 detik tanpa kedah "némpélkeun" 4 video masing-masing 15 detik, sapertos anu sateuacanna.

Ayeuna pangguna aplikasi kontroversial ieu tiasa ningali éta di belah katuhu luhur dina bar kamajuan teu aya deui video "15 detik cutoff". Ieu bakal mangrupikeun kabaruan anu luar biasa tina aplikasi anu parantos seueur pangguna ngait.

Bagian tina kasuksésan TikTok nyaéta tepat panjangna pidéo na

Kami tiasa nyarios yén gampang yén sababaraha pangguna kedah ngadamel kontén sakedik langkung ti 15 detik saé sareng ieu panginten janten intina aplikasi ieu, panjang pidéo pondok sareng pangguna tiasa ngotéktak antara jutaan pidéo diterbitkeun kalayan sagala rupa eusi. Ieu persis konci pikeun ngahubungkeun jutaan jalma ku «gesek ka luhur "...

Nambahkeun 60 detik moal sareng pernah janten masalah pikeun aplikasi ieu anu, sakumaha urang carioskeun, ngamungkinkeun panggunaan sadaya waktos ieu salaku maksimal tapi anjeun tiasa teras ngadamel pidéo anu langkung pondok. Versi anyar ayeuna sayogi kanggo diunduh Sareng tangtosna éta gratis gratis kanggo sadayana maka anjeun tiasa ngamutahirkeun iraha waé anu anjeun pikahoyong sareng mikaresep langkung seueur waktos rékaman dina pidéo anjeun, sapertos anjeun parantos resep kana menit emas ieu ku ningali pidéo pikeun pangguna sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.