TikTok ningkatkeun panjang pidéo dugi ka 3 menit

TikTok

Kamari waé aplikasi TikTok nampi pembaruan anu pangguna tiasa ningali sékrési nyatet datangna épék anyar pikeun transisi, tapi henteu sadayana éta sareng ayeuna aplikasi na parantos ngamungkinkeun panyipta eusi ngadamel pidéo dugi ka 3 menit lilana.

Versi TikTok ayeuna nyaéta 20.1.0 di Alat ios sareng di jerona opsi na parantos sayogi. Perusahaan secara umum ngajelaskeun yén parobihan ieu dina panjang pidéo didorong ku paménta panyipta ...

Jaringan sosial anu terus tumuh unggal dinten

Tangtosna datangna jaringan sosial ieu sahenteuna janten pikaheraneun dina hal pangguna sareng jumlah konténna. Lalaunan TikTok kéngingkeun naon anu dipikahoyong ku jaringan sosial ayeuna pikeun aranjeunna.

Profil pangguna tina jaringan sosial ieu seueur pisan rupa-rupa tapi leres unggal unggal pangguna ieu langkung ngora sahingga anjeun kedah ati-ati sareng éta, sanaos ku saringan anu leres éta tiasa dianggo sampurna sanaos leres éta lumayan adiktif.

Bisa ngarékam pidéo dugi ka tilu menit mangrupikeun hal anu kuat pikeun pangguna, boh anu nyiptakeun kontén boh anu nganggo éta. Dina pengertian ieu pasti cku jalanna waktos jaringan sosial bakal ngahakan daérah ageung sanés sapertos YouTube anu tiasa ningali sabaraha pangguna lirén ngonsumsi konténna pikeun tetep dina TikTok.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.