The Three Wise Men on mobile Anjeun sareng aplikasi ieu

Aplikasi Magi

Urang rék mungkas libur Natal, pihak anu sacara resmi bakal menyimpulkan on January 6, nalika Tilu Wise Men didatangan jutaan imah ninggalkeun hadiah maranéhanana. Sababaraha populasi geus ngadegkeun larangan tinggi sapertos bisa ngahadiran parade nu, leuwih ti hiji kulawarga, geus leungit kahayang indit.

Upami anjeun cicing di kota, dimana tunggang kuda parantos dibatalkeun kusabab wabah coronavirus, sateuacan nguciwakeun putra anjeun sareng anjeun teu tiasa ningali aranjeunna, anjeun tiasa nganggo salah sahiji aplikasi anu béda anu aya di App Store supados budak leutik tiasa ngobrol sareng ngalakukeun. video panggero kalawan Magi, Tanpa kedah ninggalkeun bumi.

Hal kahiji urang kudu tumut kana akun lamun milih hiji atawa aplikasi sejen nyaeta teu dumasar kana pamadegan maranéhna boga di App Store. Kalolobaan aranjeunna pisan goréng. Ieu kusabab kolotna geus kuciwa pikeun manggihan hiji aplikasi nu teu nawiskeun minimum kualitas.

Sanajan kitu, barudak leutik, gaduh margin pendapat anu langkung lega Sareng upami aranjeunna katingali sakedik sapertos Tilu Lalaki Bijaksana, aplikasi éta patut, khususna nalika aranjeunna henteu acan mimiti ngadeukeutan téknologi nalika murangkalih umur 7-8 taun tiasa ngalakukeun.

Tapi, kaputusan ahir pikeun ngaunduh sareng masang salah sahiji aplikasi ieu salawasna milik anjeun. Tina Actualidad iPhone kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna anu aya di App Store, anu ku jalan henteu seueur, ku kituna anu alit tiasa ngalakukeun video panggero kalawan Magi.

Telepon video ieu aranjeunna henteu langkung ti pidéo anu dirékam sayogi dina aplikasina saprak teu aya waktos aranjeunna nawiskeun urang kamungkinan ngarobih pesen kalayan nami barudak urang saolah-olah urang tiasa ngalakukeun sababaraha aplikasi Santa Claus, liburan anu langkung populer di sakumna dunya tibatan Tilu Raja.

Video call Tilu Lalaki Bijaksana

Video call Tilu Lalaki Bijaksana

Hatur nuhun kana aplikasi Three Kings Video Call, anjeun bakal kaget murangkalih anjeun kalayan telepon pidéo ti Raja Wise karesepna. Aktor anu ngarékam pidéo ieu mangrupikeun profésional sareng aranjeunna sadayana nuturkeun naskah anu sami dimana aranjeunna naroskeun ka bungsu (jelas tanpa ngantosan résponna) kumaha aranjeunna kalakuan sapanjang taun, catetan naon anu aranjeunna candak, upami aranjeunna ngabantosan rutin di bumi. ...

Upami urang hoyong ngawétkeun réaksi barudak urang, urang tiasa nganggo fungsi anu aya dina ios anu ngamungkinkeun urang rekam layar iPhone atanapi iPad urang sedengkeun nu sakuduna video call, rekaman nu engké bisa urang bagikeun ka babaturan sareng kulawarga.

Aplikasi Three Kings Video Call sayogi pikeun anjeun unduh lengkep gratis, ngawengku Iklan, tapi euweuh beuli di-aplikasi. Ieu cocog sareng iPhone, iPad jeung iPod touch sarta merlukeun OS 11.2 salaku minimum.

Éta ogé cocog sareng Macs Powered by processor M1 Apple sareng anu dikokolakeun ku macOS 11.0 atanapi engké, anu bakal ngamungkinkeun urang ngaraosan telepon pidéo ieu dina ukuran layar anu langkung ageung upami urang henteu gaduh iPad.

Telepon pidéo Tilu Lalaki Bijaksana (Link AppStore)
Video call Tilu Lalaki Bijaksanabebas

Telepon video sareng Magi

Telepon video sareng Magi

Kalayan aplikasi Videollamadas con Reyes Magos, barudak urang ngagaduhan kasempetan pikeun ngobrol jeung Magi tina iPhone atanapi iPad urang pikeun ngajawab patarosan anu biasa kumaha aranjeunna kalakuanana, kumaha catetanana, sabaraha aranjeunna ngabantosan di bumi ...

Aplikasi Video Telepon sareng Tilu Wise Men sayogi pikeun anjeun unduh gratis. Éta cocog sareng iPhone sareng iPad sareng kalebet mésér in-app pikeun ngaktifkeun ngarékam sauran, sanaos ios nawiskeun pilihan ieu sacara asli, janten anjeun henteu kedah leres-leres ngagunakeun éta upami anjeun henteu resep pisan kana aplikasi sareng kami hoyong. ngarojong pamekar.

Telepon pidéo sareng Tilu Lalaki Bijaksana (Link AppStore)
Telepon video sareng Magibebas

Video call Tilu Lalaki Bijaksana

Video call Tilu Lalaki Bijaksana

aplikasi The Three Kings Video Call, The Three Wise Men bakal nelepon video sareng barudak anjeun naroskeun ka aranjeunna naon anu aranjeunna hoyong nampi, upami aranjeunna leres-leres pantes hadiah, kumaha kalakuanana, upami aranjeunna ngabantosan ...

Versi pikeun ios (ogé sayogi pikeun Android), éta ngan ukur ngamungkinkeun urang pikeun nelepon pidéo. Upami urang gaduh seueur murangkalih, urang kedah nganggo aplikasi anu sanés anu kami nunjukkeun ka anjeun dina tulisan ieu atanapi nganggo pameseran in-app anu muka konci wates éta.

Aplikasi ieu sayogi kanggo anjeun unduh gratis sareng kalebet iklan. Sakedap teu acan diropéa, janten gumantung kana vérsi ios iPhone anjeun, éta tiasa waé henteu jalanna.

VideoCall sareng Tilu Lalaki Bijaksana (Link AppStore)
VideoCall sareng Magibebas

Poto anjeun sareng Magi

Poto anjeun sareng Magi

Poto anjeun sareng Magi éta sanés aplikasi pikeun nelepon pidéo. Nanging, éta idéal pikeun ngaropea poto anjeun dina waktos taun ieu sareng Tilu Raja dina bentuk stiker. Aplikasi ieu sayogi di App Store sareng Play Store.

Hatur nuhun kana aplikasi ieu, anjeun tiasa nyandak gambar kamar dimana, sacara tradisional, Tilu Lalaki Bijaksana ninggalkeun kado di bumi anjeun, pikeun tambahkeun aranjeunna sareng aplikasi ieu sareng nunjukkeun ka anak anjeun nalika anjeunna hudang sateuacan mendakan sadaya kado anu aranjeunna tinggalkeun.

Aplikasi Poto anjeun sareng Magi, sayogi pikeun anjeun unduh gratis tur ngawengku hiji beuli jang ngaleupaskeun Iklan nu ngawengku aplikasi. Pikeun masang aplikasi ieu, iPhone, iPad atanapi iPod touch urang kedah diurus ku ios 9 atanapi langkung luhur.

Upami urang gaduh Mac, urang tiasa masang aplikasi salami éta diurus ku éta Prosesor Apple M1 sareng versi macOS 11.0 atanapi engké.

Poto anjeun sareng Magi (Link AppStore)
Poto anjeun sareng Magibebas

Surat pikeun Majusi

Surat pikeun Majusi

Kalayan aplikasi Surat ka Magi, barudak urang tiasa nulis surat ka Majus Upami anjeun henteu acan ngalakukeun éta sateuacan telat, sanaos kolotna henteu hilap mésér sadaya kado anu anjeun pikahoyong, sajauh mungkin.

Sakali kami geus nyieun surat ka Tilu Wise Men, urang bisa babagi eta ka sakabeh jalma kulawarga jeung babaturan lamun partisipasi maranéhanana dina meuli kado pikeun leuwih saeutik rencanana. Surat ka Magi sayogi pikeun anjeun ngundeur sagemblengna bebas sarta ngawengku mésér in-app pikeun ngahapus sadaya iklan.

Surat ka Magi (Link AppStore)
Surat pikeun Majusibebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.