Tilu bulan gratis Spotify Premium sareng TikTok

Bagan podcast anyar dina Spotify

Waktos Ieu jaringan sosial populér éta bakal pastikeun anjeun gaduh Spotify Premium salami tilu bulan gratis sareng tanpa kedah ngadaptar dimana waé, unduh aplikasi, atanapi naon waé. Ieu mangrupikeun promosi anu aktip pikeun waktos anu kawates sareng anu ngamungkinkeun para pangguna menikmati musik streaming anu dipikahoyong dina jasa Spotify.

Anu penting nyaéta henteu aya langganan naon waé anu diperyogikeun, hiji-hijina sarat anu dipénta dina hal ieu nyaéta gaduh akun TikTok (naha kami nganggo jaringan sosial ieu) atanapi yén pangguna anu hoyong meunang tilu bulan ieu gratis Kuring henteu kantos ngalanggan jasa premium sateuacanna.

Prosés pikeun kéngingkeun tilu bulan ieu gratis

Prosés pikeun kéngingkeun tilu bulan gratis Spotify Premium ieu saderhana. Anu mimiti nyaéta langsung ka aplikasi TikTok teras pencét dina menu handap "Kuring". Sakali dina profil anjeun anjeun kedah aksés kana ikon anu némbongan di luhur ku simbol catetan musik.

Di dieu promosi 3 bulan Premium gratis nembongan sareng urang ngan saukur kedah ngaunduh sareng pencét kana pilihan na «Kéngingkeun 3 bulan gratis» nu nembongan warna beureum. Di dieu urang bakal nambihan akun Spotify gratis kami sareng anjeun bakal langsung kéngingkeun Premium salami waktos ieu.

Ieu kedah disebatkeun yén waktos ieu anu badé dipikagaduh nyaéta Spotify Premium Individual, yén sakali waktos ieu kalangkungan aranjeunna bakal ngeusian kami 9,99 euro tina rencana bulanan sareng éta tiasa dibatalkeun iraha waé. Di sisi anu sanésna, penting pikeun dicatet yén tawaran éta aktip ti 12 Juli 2021 dugi ka 25 Juli 2021, upami anjeun henteu ngagentoskeunana ayeuna-ayeuna anjeun moal tiasa ngalakukeun engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.