Tilu hal anu kedah diémutan sateuacan mésér Apple Watch

bérés arloji apél

Dinten Jumaah, 10 April, reservasi Apple Watch bakal dimimitian di Amérika Serikat sareng dalapan nagara sanés (anu henteu kalebet Spanyol). Upami anjeun mikir mésér arloji pinter Apple ti saprak diluncurkeun, dina iPhone News kami ngingetan yén anu mana tilu hal anu paling penting pikeun diperhatoskeun sateuacan ngagaleuh Apple Watch.

Safir atanapi aluminosilicate?

Modél anu paling murah tina Apple Watch nyaéta édisi "Olahraga" anu dimimitian dina $ 349 kanggo vérsi 38mm, didamel tina aluminium sareng gelas anu diperkuatkeun dina tingkat molekul ku pertukaran ion. Pikeun $ 200 langkung anjeun tiasa ngakses salah sahiji Apple Watch anu unggul, nganggo layar kaca safir (handapeun inten dina tingkat karasa) tahan corétan pisan, masalahna tiasa janten résistansi goréng na kana patok dampak.

Pikeun seueur jalma, harga badé janten faktor pamutus nalika ngagaleuh Apple Watch.

Tali naon?

Harga anu Apple rencanakeun mayar pikeun Apple Watches ampir-ampiran. Pilihan tali Palasik, contona Milanese atanapi kulit, $ 100 tibatan olahraga Palasik ($ 49). Gesper anu langkung modéren, contona stainless steel bade 200 dolar. Harga anu teu tiasa dipikirkeun ngémutan naon biaya nonton sorangan.

Pabrikan tali pihak katilu tangtosna bakal seueur nyarios didieu.

Kasaluyuan sareng ngaleupaskeun

Apple Watch bakal cocog sareng alat-alat ieu salami éta ngagaduhan minimum ios 8.2:

  • iPhone 5
  • iPhone 5C
  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus

Éta ogé bakal sayogi dina reservasi ti 10 April di Apple Store na di ustralia, Kanada, China, Perancis, Jérman, Hong Kong, Jepang, Inggris sareng Amérika Serikat. Sareng parantos tanggal 24 bakal sayogi pikeun mésér sacara fisik sareng online.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Solomon cenahna

    Naha jam tangan dijual tanpa tali? ... atanapi éta dipésér nyalira?

    1.    platinum cenahna

      Aranjeunna ngajual ka anjeun ku tali, tapi aranjeunna bakal ngajual anu sanésna upami anjeun teu resep anu standar, atanapi anjeun ngan ukur badé ngarobihna iraha waé anu anjeun pikahoyong. Sareng henteu, tali konvensional saumur hirup henteu pantes. Maka bisnis ...

  2.   Juanma Lopez Juanico cenahna

    Héi sadayana ... Kuring gaduh patarosan ... Upami kuring mésér Apple Watch di Perancis, contona ... Naha kuring tiasa nganterkeun ka Spanyol sareng nganggo éta tanpa masalah sareng dina basa Spanyol? Atanapi bakal aya masalah nanaon? Hatur nuhun!

  3.   Roberto cenahna

    Tali stainless steel henteu hargana 200 euro, éta hargana 449 euro ...
    Wasalam

  4.   Yesus cenahna

    Sigana mah padang rumput hejo keur kuring pikeun gadget éta. Bumi abdi bumi Apple aya 13 alat, tapi mayar artos anu kanggo jam ieu? Aranjeunna bakal ningkatkeun sareng nurunkeun harga, pikeun kuring, sigana gélo.

    Salam.

  5.   Pende28 cenahna

    Ku arloji éta aranjeunna parantos ngalangkungan harga anu kuring pikir, ieu bakal janten hit kadua saatos iphone 5C sareng sadayana pikeun henteu ngupingkeun jalma anu aranjeunna pikahoyong.

  6.   Pende28 cenahna

    Sareng urang bahkan henteu nyarioskeun spésifikasi sareng seueur deui nalika pikeun sadayana atanapi ampir sadayana gumantung kana iPhone, éta henteu nyerelep, batré goréng, éta henteu nganggo GPS (hatur nuhun kanggo olahraga, hehe).
    Sareng ayeuna kanggo ngalengkepan édisi !!!! Ngan emasna henteu ngahontal € 1.500 dimana aranjeunna kéngingkeun sésa €? Konyol pisan, aranjeunna kedah janten anu ngagaduhan artos kanggo ngagaleuhna, ti saprak éta alat éta bakal kaleungitan nilai anu pikasieuneun, di sisi anu sanésna, Rolex mangrupikeun Rolex sareng saha waé anu ngartos éta terang éta, sareng Apple bakal hoyong ngéléhkeun jualan ku édisi kumargi henteu jalma jegud henteu bakalan bodo pikeun mésér hal anu henteu pantes éta susukan.

  7.   Alonso kyoyama cenahna

    $ 10,000 kanggo arloji sareng 2010 Hardware sareng emas tina enya dugi ka $ 1,500

  8.   Jazael cenahna

    Hai, kuring hoyong terang naha kuring tiasa mésér jam arloji dina halaman naon waé anu ngagaduhan ayeuna? Hatur nuhun