Tilu model Apple Watch Series 8?

Ross Young, CEO Konsultan Ranté Tampilan Suplai, nyatakeun yén perusahaan Cupertino tiasa diluncurkeun taun payun tilu modél Apple Watch Series 8 atanapi langkung saé tilu ukuran anu bénten. Ieu disada gélo ayeuna tiasa janten saé kanggo Apple tapi urang kedah ningali ukuran anu bénten-bénten sareng khususna upami urang nyarioskeun ukuran langkung ageung tibatan 45mm ayeuna atanapi langkung alit tibatan anu 41mm.

Apple Watch Series 8 tiasa nyandak seueur parobihan

Diantara parobihan ieu, pungsi atanapi sénsor anu bakal ditambihan kana modél Apple Watch salajengna kedahna énggal. Kami henteu di dieu pikeun nebak naon anu dipiboga ku aranjeunna tapi jelas yén aya sénsor anu aya hubunganana sareng kaséhatan anu bakal protagonis dina modél arloji anyar ieu.

Tweet anu Ross Young, nunjukkeun yén urang henteu heran upami ningali tilu modél Apple Watch Series 8 ieu di handap:

Ukuran anu mungkin tina Apple Watch Series 8 pasti bakal kaluar diantara rumor modél 2022. Nalika éta kajantenan, jelas yén ayeuna urang kedah ngaraosan fitur-fitur anyar anu ditambihan ku Apple Watch Series 7, anu reservasi na nembé waé dibuka. Seueur anjeun badé nampi Apple Watch Jumaah salajengna, 15 Oktober, janten kanggo ayeuna urang badé fokus kana modél ieu sareng engké urang bakal ningali naon anu lumangsung dina séri 8.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.