Tilu warna anyar pikeun kasus iPhone 12 MagSafe

Éta waktos anu kawilang pondok saprak Apple ngaluarkeun warna anyar pikeun na iphone 12 kasus sareng dina hal ieu ngumumkeun sababaraha jam ka pengker dina halaman wéb na kadatangan tilu warna anyar anu sayogi pikeun panutup silikon na anu cocog sareng muatan MagSafe.

Dina hal ieu éta ngeunaan warna Cloud Blue, Sunflower sareng Electric Orange. Katiluna modél anyar ayeuna sayogi kanggo dipésér saatos warna 'Capri Blue', 'Pistachio', 'Cantaloupe' sareng 'Amethyst' diluncurkeun April kamari.

Kantong silikon énggal ieu sapinuhna cocog sareng MagSafe ngecas sareng tangtosna cocog sareng modél iPhone 12 sareng iPhone 12 Pro. Leres pisan éta sampulna ngagaduhan harga 55 euro sareng langkung awis tibatan barang-barang anu urang mendakan di pasar, tapi silikon luarna ngagaduhan sentuhan anu pikaresepeun anu henteu leres-leres gaduh panutup pihak katilu anu langkung mirah. Bagian jero tina kasus silikon ieu dijejeran ku microfiber lemes anu ngajaga iPhone sampurna tina goresan.

Kasus-kasus ieu siap dikirim ayeuna sareng sumping ka bumi tanggal 17 Juni di momen éta henteu sayogi kanggo ngagaleuh di toko resmi Apple. Sakumaha urang nyarioskeun sampul ieu sadayana cocog sareng sadaya asesoris Apple MagSafe anu sanésjanten anjeun moal ngagaduhan masalah sareng pangisi daya atanapi dompét anu cocog sareng MagSafe.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.