Tim Cook nunjuk pamimpin pangalusna di dunya

Tim-Cook-Wawancara

Sababaraha dinten saatos terbit biografi anyar ngeunaan Steve Jobs, anu parantos kami carioskeun ka anjeun dina iPad News, Majalah Fortune nembé namina CEO Apple Tim Cook pamimpin ageung di dunya. Dina publikasi anu sami, anu Tim kedah masihan wawancara dina acara penghargaan simbolis ieu, publikasi éta nekenkeun jaman pasca-Pakasaban anu kedah disanghareupan Cook. Tulisan éta masihan kami ningali langkung caket kana sadaya masalah anu kedah disanghareupan di jero perusahaan sahingga moal aya anu sono ka almamater Apple dina taun-taun ayeuna.

Tim Cook parantos nyangking gaya kapamimpinan anu anyar pikeun Helm Apple, nempatkeun langkung percanten ka sadaya jalma disakurilingna, masihan mandiri sareng langkung percaya ka aranjeunna pikeun ngalaksanakeun padamelanna tanpa aya tekanan anu teras-terasan anu diderita karyawan nalika aranjeunna langsung gumantung kana Padamelan, anu resep diwartosan lengkep ngeunaan sadayana.

Kusabab leungitna Padamelan, Apple parantos ageung janten perusahaan anu paling berharga di dunya salami tilu satengah taun ka pengker, sareng sadayana ieu berkat kapamimpinan anu dilaksanakeun ku Cook, tapi sakumaha anjeunna nyarios henteu sadayana jalan mawar, sabab konfrontasi sareng dewan tetep konstan, nalika Cook nyobian lirénkeun ti ideu maneuh anu dipiboga ku Jobs, sapertos ukuran layar modél iPhone anyar.

Dina wawancara éta ogé dikoméntaran kasusah anu disanghareupan nalika anjeunna kawéntar aya dina paréntah salah sahiji perusahaan anu paling berharga di dunya. Anjeunna ogé ngungkabkeun yén anjeunna bakalan nyumbangkeun ampir sadaya hartana (sakitar $ 785 juta) ka badan amal, kecuali bagian alit anu bakal ka hiji-hiji kaomna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.