Tim Cook sareng Eddy Cue ngahadiran konferensi Sun Valley taunan

Minggu kamari kami ngawartosan anjeun kumaha kapala jasa ayeuna, Eddy Cue, ngalélang tuang di Apple Park énggal pikeun nguntungkeun Yayasan Pelatih Baskét Amérika Serikat. Lélang ieu janten populér di kalangan bidang dunya bisnis sapertos Apple.

Salila saminggu ieu teh Média Sun Valley, konperénsi taunan anu dibiayaan ku Allen & Company swasta sareng diatur sacara mandiri. Acara ieu parantos dianggo ti saprak 80-an sareng aranjeunna ngahijikeun taunan di Idaho tokoh politik hébat sareng pamimpin bisnis Como Tim Cook sareng Eddy Cue.

 

Apple, diwakilan ku Tim Cook sareng Eddy Cue di Sun Valley

Kanggo seueur toko média, éta Média Sun Valley teh Camp Panas tina pangusaha hébat sapertos CEOs perusahaan anu paling penting sapertos Tim Cook (Apple), Jeff Bezos (Amazon) atanapi Anthony Noto (Twitter). Sanaos éta rapat anu dilaksanakeun sacara rahasia sadayana, sababaraha detil ngahontal pers sapertos kamungkinan mésér Yahoo! ku Verizon.

Kami ogé terang yén pers anu parantos terakreditasi Sun Valley Media naros ka Tim Cook naha rumor ngeunaan iPhone 8 salajengna leres atanapi henteu. Nalika ditaros, CEO Apple kantun ngawaler: Selamat pagi.

Pakta ageung ditandatanganan dina konperénsi ieu, sapertos mésér YouTube ku Google dina 2006, sareng seueur anu sanés anu nandaan kahirupan perusahaan di nagara éta. Salah sahiji ciri konperénsi ieu dumasarkeun kana kakuatan komunikatif anu hébat perusahaan sareng, pangutamana, média massa.

Dina kasus Apple, éta sanés alat komunikasi tapi dina sababaraha bulan terakhir urang ningali kumaha cara anjeun ngirimkeun kontén anu ngarobih pikeun pangguna, alesan naha Tim Cook, CEO Apple, sareng batur sapagawéanna, Eddy Cue, ngahadiran Sun Valley. Taun-taun sanés Apple ogé ngagaduhan ayana dina konperénsi éta tapi, taun ayeuna, sigana éta pipilueunana dina acara éta tiasa langkung ageung.

Gambar - Shutterstock Ayeuna


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.