Tim redaksi

Dina iPhone aktualidad urang bawa langkung ti 10 taun ngalaporkeun unggal dinten ngeunaan sagala hal anu aya hubunganana sareng Apple, dina bentuk berita, tutorial, analisa, ulasan, aplikasi, kaamanan sareng pisan langkung tanpa kantos hilap objektivitas, anu parantos ngamungkinkeun urang janten salah sahiji blog anu paling loba dibaca ku Spanyol anu aya hubunganana sareng Apple.

Tim iPhone Actualidad diwangun ku hiji tim ti penerbit kalayan pangalaman éksténsif dina produk Apple. Nyatana, seueur diantara urang teras-terasan nyepeng iPhone anu munggaran sapertos emas dina lawon. Dina blog kami anjeun tiasa mendakan solusi pikeun masalah naon, anéh sigana, ngalangkungan bagian tutorial kami. Upami anjeun henteu mendakan, anjeun tiasa ngahubungi salah sahiji urang supados urang tiasa babarengan nyobian milari jalan kaluarna.

Anjeun ogé tiasa mendakan analisis lengkep, ngalangkungan saluran YouTube kami, sadaya produk anu diluncurkeun Apple dina pasaran taunan. Salaku tambahan, kami ogé nganalisis peluncuran terminal anu paling penting dina persaingan langsung ti Apple, ngajantenkeun babandinganana sareng titik analisa ku poin kaunggulan sareng karugian ... tanpa kaleungitan pilih kasih iraha waé.

Tim éditorial of Actualidad iPhone diwangun ku sakumpulan ahli iPhone Apple

Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim iPhone Actualidad, eusian formulir ieu

Koordinator

  • Luis Padilla

    Sarjana Kedokteran sareng Pediatrik ku padamelan. Pangguna Apple ti saprak 2005, nalika kuring mésér iPod nano munggaran kuring. Ti saprak éta, sagala jinis iPhone, iPad, Mac, AirPod, Apple Watch parantos ngalangkungan leungeun kuring ... Ku pilihan atanapi kabutuhan, kuring diajar sagala anu kuring terang dumasar kana jam maca, nonton sareng ngupingkeun sagala rupa kontén anu aya hubunganana sareng Apple, sareng éta naha kuring resep ngabagi pangalaman dina blog, dina saluran YouTube sareng dina Podcast.

Éditor

  • Ignacio Sala

    Peluncuran munggaran kuring kana dunya Apple nyaéta ngaliwatan MacBook, "bule". Moal lami deui saatos, kuring mésér iPod Klasik 40GB. Dugi ka taun 2008 kuring ngadamel kabisat kana iPhone kalayan modél munggaran anu dikaluarkeun Apple, anu gancang ngajantenkeun kuring hilap ngeunaan PDA. Kuring kantos nyerat berita iPhone langkung ti 10 taun. Kuring kantos resep bagikeun kanyaho kuring sareng cara anu langkung saé tibatan Actualidad iPhone pikeun ngalaksanakeunana.

  • Miguel Hernandez

    Editor, geek sareng pameget "budaya" Apple. Sakumaha Steve Jobs bakal nyarios: "Desain henteu ngan ukur penampilan, desain kumaha jalanna." Dina 2012 iPhone munggaran kuring murag kana leungeun kuring sareng ti saprak éta teu aya apel anu nolak kuring. Nganalisis, nguji sareng ningali tina sudut pandang anu kritis naon anu ditawarkeun ku Apple pikeun urang dina tingkat hardware sareng software. Jauh tina "fanboy" Apple kuring resep nyaritakeun kasuksésan éta, tapi kuring langkung resep kana kasalahan. Sayogi dina Twitter sakumaha @ miguel_h91 sareng dina Instagram salaku @ MH.Geek.

  • Jordi Giménez

    Sagala hal anu aya hubunganana sareng téknologi sareng sagala jinis olahraga anu kuring minat. Kuring ngamimitian sareng ieu ti Apple sababaraha taun ka pengker ku iPod klasik - saha waé anu henteu kantos kagungan salah sahiji kanggo ngangkat leungeun- sateuacana anjeunna parantos ngacak-ngacak sadaya gadget téknologi anu anjeunna tiasa. Pangalaman kuring sareng Apple luas tapi anjeun sok siap diajar hal-hal anyar. Di dunya ieu, téknologi maju saéstuna gancang sareng ku Apple éta henteu terkecuali. Ti saprak 2009, nalika 120GB iPod Palasik sumping ka kuring, minat kuring ka Apple dihudangkeun sareng anu salajengna aya dina leungeun kuring nyaéta iPhone 4, iPhone anu henteu deui kaiket sareng kontrak sareng Movistar sareng dugi ka ayeuna ampir unggal taun. Kuring balik pikeun modél anyar. Pangalaman di dieu nyaéta sagalana sareng dina langkung ti 12 taun anu kuring pernah aya sareng produk Apple kuring tiasa nyarios yén kawawuhan kuring kaala dumasar kana jam sareng jam. Dina waktos luang kuring nyambung, tapi kuring ampir teu tiasa jauh teuing tina iPhone sareng Mac kuring. Anjeun bakal mendakan kuring di Twitter salaku @jordi_sdmac

  • Malaikat Gonzalez

    Gairah ngeunaan téknologi sareng sagala hal anu aya hubunganana sareng Apple. IPod Touch mangrupikeun alat anu munggaran tina Big Apple anu ngalangkungan leungeun kuring. Teras dituturkeun ku sababaraha generasi iPads, iPhone 5, iPhon 6S Plus ... Tinkering sareng alat, maca seueur sareng latihan di Apple sareng intina salaku perusahaan parantos masihan kuring cekap pangalaman kanggo nyaritakeun unggal dintenna sareng beluk produk Apple salami sababaraha taun ayeuna.

  • Karim Hmeidan

    Halo! Kuring ngamimitian di dunya Apple ku iPod Shuffle, sadayana pikaresepeun, kamungkinan ngareuwaskeun anjeun ku lagu acak anu anjeun lebetkeun kana daptar puter iTunes. Teras sumping iPod Nano, iPod klasik, sareng iPhone 4 ... Kagum ku ékosistem Cupertino kuring mendakan tempat kuring dina iPad Aktualidad, saatos ieu urang ngaluncatan Actualidad iPhone sareng tim anu hébat anu kuring bagikeun "geek "tina Cupertino, sareng saha kuring teras-terasan diajar unggal dinten. Pegatkeun sambungan? Leres, tapi nganggo gadget Apple 😉

  • Toni Cortés

    Apple nyiptakeun alat-alat pikeun hirup urang langkung gampang. Tapi éta mangrupakeun alam semesta anu terus-terusan mekar, sareng kuring sok resep janten mutahir. Abdi resep pisan diajar sareng latihan pangalaman énggal sareng manzanitas kuring sareng ngabagi ka pamiarsa. Pancing kana jagat raya anu diciptakeun ku Jobs, ti saprak Apple Watch mah nyalametkeun kahirupan kuring.

  • Alex Vicente

    Lahir di Madrid sareng insinyur telekomunikasi. Kami pencinta téknologi sareng utamina anu aya hubunganana sareng Apple. Kusabab iPod sareng engké iPhone kaluar, kuring parantos ngaco sareng dunya Apple, ngonpigurasikeun sareng mendakan kumaha ngatur hiji ékosistem dimana sadaya produk kuring tiasa saling nyambungkeun.

Tilas éditor

  • Pablo Aparicio

    Abdi resep alat éléktronik, sareng khususna anu merek Apple. Kecanduan hébat abdi ngupingkeun sagala jinis musik dina iPhone kuring, kusabab kualitas sora na anu hébat, sanaos kuring ogé resep nyobian aplikasi anu sanés anu tiasa manpaat dina sababaraha waktos.

  • Gonzalo R.

    Arsiték sareng gék, resep pisan kana internét, téknologi anyar sareng dunya Apple. Kuring teras-terasan nyerat sareng diajar ngeunaan évolusi iPhone sareng naon waé anu aya hubunganana sareng mérek ieu, anu kuring kantos dokuméntasi.

  • Pablo Ortega

    Wartawan khusus dina iPhone. Kuring ngumbara di dunya mendakan alat-alat anyar tina mérek hébat ieu, anu dimungkinkeun pikeun ngalakukeun hal anu luar biasa sareng ngagaduhan kahirupan anu langkung gampang.

  • Luis del Barco

    Pecinta téknologi Apple anu milari ngabagi ilmu sareng diajar ti anu sanés. Kuring nyobian nempatkeun karep dina sagala hal anu kuring lakukeun, janten kuring ngarepkeun nasihat kuring bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun pangalaman anjeun ku iPhone.

  • Gambar placeholder Cristina Torres

    Ayeuna kuring khusus pikeun dunya blogger sareng panataan kajadian. Abdi resep Internét, sareng ogé aya hubunganana sareng Apple. Abdi resep diajar trik iPhone anu anyar janten kuring ngarepkeun ngungkabkeun sadaya trik anu anjeun tiasa mendakan dina telepon pinter anjeun.

  • Jose Alfocea

    Salawasna hoyong pisan diajar sareng ngajar. Abdi resep ngalaporkeun sagala hal anu kuring terang, sareng ieu, ditambahan kanyataan yén kuring teras-terasan dina iPhone, ngabantosan kuring pikeun langkung saé ngawartosan berita ngeunaan mérek ieu.

  • Carmen rodriguez

    Karep kuring pikeun téknologi lahir sareng Apple sareng ngawujud dina kuring sababaraha taun ka pengker sareng ayeuna kuring henteu tiasa lirén diajar sareng hoyong anu langkung. Kusabab kitu, kuring nyerat pikeun nginpokeun ngeunaan beja pangsaéna iPhone sareng alat-alat mérek anu sanés ku pangalaman sareng pengetahuan kuring.

  • Nacho Aragonés

    Kuring terharu ku resep kana téknologi Apple, mérek anu kuring ngagaduhan pangalaman anu lega, boh dina panggunaan alat boh dina dokuméntasi ngeunaan produk sapertos iPhone. Kuring salawasna mutahir pikeun nyerat laporan anu hadé sareng berita.

  • Carlos Sanchez

    Élmuwan komputer, pangguna ios ti saprak diadegkeun sareng pangguna Mac langkung ti lima taun. Abdi resep ngumbara, tapi teras nganggo iPhone kuring pikeun ngalaporkeun kalayan cara anu paling ketat, sareng nyandak poto anu pangsaéna anu tiasa dipilampah ku smartphone.

  • Alex Ruiz

    Pecinta téknologi anyar, sareng pangguna ios sareng OSX. Tangtosna, kuring mangrupikeun kipas tina Apple, sareng éta sababna kuring nyerat dina majalah ieu supados pamiarsa sadar kana berita iPhone pangsaéna.

  • Ruben gallardo

    Nulis sareng iPhones mangrupikeun dua karep kuring. Sareng ti saprak 2005 kuring boga tuah pikeun ngagabungkeun aranjeunna. Anu pangsaéna sadayana? Kuring masih resep sapertos dinten kahiji nyarioskeun hal-hal anyar anu dibawa Apple ka pasar pikeun telepon iPhone.

  • Juan Colilla

    Abdi jalma anu resep ka dunya Apple. Abdi resep diajar salami éta ngeunaan jejer anu kuring resep atanapi masalah. Ku alatan éta, dina tulisan kuring anjeun bakal mendakan hal-hal anu bakal mangpaat dina sadidinten anjeun nganggo iPhone anjeun.

  • Alvaro Fuentes

    Wartawan gairah ngeunaan gadget sareng telepon sélulér. Kuring salawasna tetep terang ngeunaan iPhone, iPad, Apple Watch sareng MacBook Pro, janten tujuan kuring nyaéta sadaya pamiarsa sadar kana berita éta.