TimCook: "Powercase pikeun anu ngumbara peuting"

Case-Batré-Apple

Sakumaha seueur anjeun anu parantos terang, Apple nembé ngaluncurkeun anu munggaran tina panutup batréna anu ngalegaan otonomi alat ios kami dugi ka 25 jam deui, atanapi 80%. Powercase anyar ieu parantos dijantenkeun katingali sareng kontroversi ku seueur alesan, desain sareng bahan anu picilakaeun ogé harga tinggi ngajantenkeun objék pikaseurieun dina jaring, panginten éta sabab Tim Cook parantos ngarepkeun perkawis éta, Ninggalkeun kami wadah dina jangkungna tutup énggal, anu kirang narik. Utamana kusabab kanyataanna sacara resmi ngaluncurkeun batré tambahan nyaéta sapertos nguatkeun yén umur batre anu kalebet dina alat tiasa leres-leres pondok.

Salila wawancara di Mashable, Tim Cook parantos nyarios ngeunaan powercase énggal sareng pangguna anu diarahkeun, negeskeun yén éta sanés ngan ukur unsur beban anu sanés pikeun iPhone, tapi alat pikeun manjangan umur alat urang dina kaayaan anu parah sareng dinten anu panjang pisan.

Upami anjeun ngeusi batre telepon anjeun unggal dinten, anjeun panginten henteu peryogi pisan powercase ieu. Tapi upami anjeun badé hiking atanapi angkat wengi, langkung saé ngagaduhan alternatip sapertos kieu.

Anjeunna henteu kaleungitan kasempetan kanggo nyarios yén anjeunna sadar kana seueur koméntar anu dilakukeun dina bentuk kritik pikeun punuk anu aneh anu disayogikeun ku powercase, ogé anu kajantenan dina jaman na kusabab protrusi iPhone 6 kaméra. Tim Cook parantos ngartikeun powercase salaku aksésori anu gaya. Éta anu paling henteu pikaresepeun pikeun terang yén Tim Cook henteu luar tina kontropérsi anu dihasilkeun ku powercase, nyatana, anjeunna nyatakeun yén dirina sadar sadaya cacat anu parantos dikaluarkeun tina aksésori kontroversial, sahingga, urang tiasa mastikeun yén produkna parantos dileupaskeun ka pasar kalayan persetujuan lengkepna. Sakali deui Apple nyobian nyarios ka masarakat naon anu diperyogikeun, tanpa masarakat terang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cocacolo cenahna

    Abdi lereskeun. Apple Powercase kanggo anu henteu raos naon-naon. Kumaha aranjeunna henteu ngaleupaskeun ogé pikeun Android?

  2.   Antonio cenahna

    leres ... iphone na ngagaduhan otonomi Timcook !!

  3.   Para androidians hoyongna cenahna

    Apple munggaran dina inovasi, sapertos biasa, kuring masihan 3 dinten kanggo anu sanés pikeun nyalin ideu apel, desain kalebet.

  4.   Ngarobih cenahna

    Hahahahahahaha !!!!!!! Naha éta kumaha mungkin yén apal terang kumaha kéngingkeun artos sareng nyarios kabodoan sapertos kitu. Hal Cook parantos hariwang.

  5.   Anti Padamelan cenahna

    "Aranjeunna henteu terang kumaha gaduh iPhone."

    Steve Jobs nyalahkeun pangguna pikeun gerbang anténeu.

    »Upami anjeun badé angkat ...»

    Tim Cook nyobian nyumputkeun powerbanks anu pangsaéna, paling murah sareng bahkan surya.

    Abdi mésér.

    iZombie, hipster sareng dijaga ku kolotna dina yuswa 38 taun.

  6.   A B C D E. cenahna

    Mangga parios tulisan anjeun pikeun kasalahan éjahan salajengna sateuacan dipasang.
    - Éta bakal "di luhur sadayana", misah, kusabab jaket (sasarengan) mangrupikeun papakéan haneut.
    - Sareng tarjamahan Tim bakalan di 'alternatip sapertos kieu', ku tilde.
    hatur nuhun

  7.   AnExtra cenahna

    Aya hiji hal anu anjeun henteu terang sareng anu henteu disebatkeun dina tulisan, bisi éta gaduh anténeu! Leres, Apple parantos nempatkeun anténeu dina kasus éta supados sinyalna henteu kapangaruhan, hal anu henteu ngagaduhan kasus sanés. , boh Manzana! 🙂