Apple Maps 'Look About' siap pikeun ngahontal nagara sanés

Panorama di Apple Maps

ios 13 mawa berita dina Apple Maps sapertos sumpingna Panorama View atanapi 'Look around'. Fungsi ieu, sami sareng Street View Google Maps, ngamungkinkeun pangguna pikeun ningali jalan sareng jalan siga anu aya di dinya. Hatur nuhun kana armada kendaraan kalayan téknologi anu cekap pikeun moto 360º, Apple parantos tiasa ngahontal sababaraha nagara, kalebet Spanyol. Nyatana, dina sababaraha minggu ka pengker ti Cupertino aranjeunna nuju ngolah rute anyar pikeun kendaraanna sareng tujuanana nambahan jumlah nagara sareng daérah anu ngadukung Tingali Sakitar, diantarana Hong Kong, Austria atanapi Switzerland.

Tingali Kira-kira dina Apple Maps

Nagara-nagara énggal bakal ngagaduhan pandangan panorama berkat Apple Maps sareng 'Tingali Di Sakitar'

Apple ngalakukeun pangukuran lapangan sareng kendaraan di sakumna dunya pikeun ngumpulkeun data pikeun ningkatkeun Apple Maps sareng ngadukung fungsionalitas "Tingali Di Sakitar". Kami tiasa sacara berkala ningali deui sareng ngumpulkeun inpormasi ti sababaraha lokasi pikeun ngajaga peta anu saé sareng mutakhir.

Apple Maps ngawartosan ngalangkungan website resmi cara aranjeunna gaduh kumpulkeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun panorama anu dikumpulkeun dina Look About. Éta ngagunakeun ransel, iPhone, iPads sareng kendaraan anu dipasang nganggo kaméra 360º kualitas luhur pikeun ngumpulkeun inpormasi anu maksimal ti sababaraha nagara.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple Maps terus ningkatkeun inpormasi na tentang COVID-19

Halaman wéb resmi ngumpulkeun tanggal dimana gambar-gambar éta direbut. Salaku conto, pembaruan terakhir peta Spanyol nyaéta antara sasih Mei sareng Juni taun ieu. Urang tiasa ngarobih nagara pikeun dititénan nalika pemetaan énggal direncanakeun nganggo téknologi Apple 360º.

Sareng ieu dimana urang mendakan berita. Upami kitu Swiss, Hong Kong atanapi Austria Aranjeunna teu acan gaduh gambar 360º anu disimpen sahingga henteu ngaksés fungsionalitas Look Around ti Apple Maps di nagara aranjeunna. Tapi sanaos kitu, Apple parantos ngajadwalkeun peredaran kendaraanna ku nagara-nagara ieu dina sababaraha bulan ka payun. Dina kasus Swiss, sababaraha daérah parantos ngamimitian pemetaan na satengah kadua Juli sareng bakal ngajalankeun dugi ka 16 Agustus, anu sanésna bakal ngamimitian dina bulan Agustus sareng akhir bulan Séptember. Conto sanésna nyaéta Austria, anu ngamimitian pemetaanana ti Séptémber di sababaraha daérah. Anu sanésna, aranjeunna mimiti tanggal 12 Juli sareng bakal tamat dina 25 Séptémber.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.