Ngan Mobile AluFrame iPhone 6 Plus Case Review

ngan-mobile-aluframe

Kuring yakin kuring henteu ngan ukur hiji-unggal unggal ngarobah iPhone, hal anu munggaran dilakukeun milarian kasus anu kuring resep pikeun alat anyar kuring. Upami Apple nyiptakeun bahan tahan kejutan dinten éta, pabrik kasus iPhone kedah ditutup sareng henteu kedah mésér jinis aksésori ieu. Di pasar aya seueur panutup (henteu ngitung Cina tina lima euro) anu nawiskeun seueur kamungkinan pikeun ngahususkeun iPhone urang numutkeun cita rasa urang.

Sababaraha diantarana lengkep nutupan alat, ngajantenkeun leres-leres henteu diperhatoskeun. Anu sanés sanésna, nyalindung sisi alat ku nunjukkeun kadua belah alat. Case Aluminium Just Mobile AluFrame ngalakukeun éta. Hatur nuhun kana pigura aluminium anu lengkep ngurilingan alat, urang tiasa ngaraosan iPhone urang tanpa kedah nganggo sampul anu ageung anu nutupan lengkepna. 

Aluframe-ngan-mobile52

Ngan kasus AluFrame Mobile urang sapertos jenis armor kualitas luhur pikeun iPhone 6 Plus kami. Kasus ieu ngabungkus daérah anu paling rentan dina alat kami nganggo panyalindungan microfiber dina jero éta, ngalindungan tina goresan sareng gumpalan sacara umum tanpa mangaruhan desain alat urang sareng tanpa nambihan ukuran anu langkung ageung pikeun iPhone 6 Plus kami, anu parantos aya dina nyalira. lumayan ageung.

Aluframe-ngan-mobile55

Beda sareng kasus perusahaan anu sanés, éta ngagaduhan mékanisme inovatif anu ngamungkinkeun urang pikeun muka kasus pikeun ngalebetkeun alat dina sahingga kasus na moal pernah kaluar tina alat kecuali urang muka konci kaamanan anu dipibanda deui.

Aluframe-ngan-mobile73

Diwangun tina aluminium kualitas luhur, Éta tahan kana niup sareng chasers anu khas anu alat urang sangsara nalika urang biasa ngagunakeunana. Kuring kedah ngaku yén kuring parantos nganggo panutup salami sababaraha minggu sareng teras janten dinten kahiji, sapertos anjeun tiasa tingali dina poto. Karakteristik anu sanés anu kuring perhatoskeun dina dua minggu ieu nyaéta kokotor na waktosna hésé dituturkeun kana alat, anu henteu kajantenan ku jinis sampul sanés nalika nganggo normal.

Panutupna nyaéta sayogi dina tilu warna: pérak, hideung emas. Kalayan datangna warna pink énggal pikeun iPhone énggal, pabrikna mastikeun yén éta bakal ngaluncurkeun kasus énggal dina warna éta pikeun ngalengkepan kisaran warna anu ngajaga alat urang sareng éta henteu bénjol.

Pendapat editor:

J | M AluFrame
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
39,95
  • 100%

  • J | M AluFrame
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 75%

Naros

  • Kualitas bahan
  • Desain alus teuing
  • Perlindungan ditawarkeun
  • Henteu ningkatkeun kandel alat

Kontra

    Harga tinggi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Anjeun cenahna

    Kuring leres-leres milarian kasus jinis bemper sapertos kieu pikeun 6s kahareup kuring (kuring ngabayangkeun henteu ngan ukur kanggo 6s plus) hiji-hijina cangcaya kuring didamel tina aluminium nyaéta upami licin atanapi upami éta sahenteuna henteu leueur tibatan bingkai tina iphone sorangan, kuring nganggo bemper apel resmi dina taun 4an kumargi iphone "taranjang" kadang-kadang tergelincir sareng bemper nanaon, mugia anjeun tiasa méréskeun patarosan kuring sareng hatur nuhun pikeun ulasan.

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Jilbab tipe bemper, didamel tina karét, nyegah paranti leueur. Ieu tina aluminium, langkung leueur upami anjeun ngabandingkeun sareng bemper tradisional, tapi écésna slip langkung kirang tibatan nganggo iPhone tanpa jinis panutup.

  2.   Anjeun cenahna

    Kuring kedah mikirkeun naon anu iphone kuring sumping, kumargi logam akhir tina kasus ieu ngajantenkeun langkung pikaresepeun, kecuali upami kuring mendakan karét kualitas sareng penampilan anu saé, hatur nuhun kanggo jawaban na.

  3.   Individu cenahna

    Abdi resep éta. Éta ngajantenkeun langkung pasagi, sapertos iPhone 4 ... Abdi resep desain 4

  4.   Anjeun cenahna

    Kumaha upami Ignacio, badé mésér hal ieu (Hatur nuhun kana ulasan ieu) Kuring ningali sababaraha koméntar ngeunaan kaleungitan sinyal anu disababkeun ku kasus ieu, kuring bakal ngahargaan anjeun upami anjeun terang ngeunaan hal éta, salam.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Khususna saatos nyéépkeun langkung ti saminggu sareng kasus ieu, kuring henteu ngalaman masalah sareng sinyalna atanapi sinyal Wi-Fi dina kasus ieu.

      1.    Anjeun cenahna

        Dibeuli, hatur nuhun!

        1.    Ruben cenahna

          Hai Sua
          Naha anjeun tiasa mastikeun upami iPhone henteu kaleungitan sinyalna dina kasus ieu?
          Upami kuring kaleungitan, naha aya jalan kaluar sapertos ngaleungitkeun naon-naon tina jero bemper dina top microfiber?
          hatur nuhun

          1.    Ignacio Sala cenahna

            Anjeun moal kaleungitan sinyalna. Kuring nguji éta sateuacan ngalakukeun tinjauan ieu sareng henteu aya masalah. Anteneu dina iPhone anyar nutupan tukangeun terminal, éta henteu aya di gigirna.