Tinjauan keyboard Brydge iPad: cukup spektakuler

Keyboard na parantos janten aksésori anu ésénsial praktis pikeun kaseueuran pangguna iPad, sareng dinten ieu kami nguji salah sahiji anu paling dipeunteun ku para ahli: Keyboard Brydge pikeun iPad Air 10,5 inci sareng Pro.

IPad atanapi laptop?

Ideu Brydge nalika nyiptakeun keyboard na anu terkenal jelas: pikeun masihan iPad tampilan anu mirip sareng MacBook. Pikeun ieu aranjeunna parantos nganggo bahan anu sami sareng bérés anodisasi sapertos Apple. Kibor Brydge didamel tina aluminium, anu méré éta kuatna kuat sareng perasaan padet nalika dicekel, bari ngadamel beuratna henteu kaleuleuwihi. 520 gram beurat ngamungkinkeun transpor tina sadayana set tanpa masalah sareng dina waktos anu sareng ngamungkinkeun keyboard pikeun ngadukung iPad dina sagala tingkat kacenderungan.

Brydge parantos ngahontal desain keyboard na anu sacara praktis sami sareng iPad sorangan anu didukungna, sahingga anjeun tiasa ngabayangkeun sacara sampurna kumaha susunanana bakal ditutup, sabab saolah-olah anjeun nempatkeun hiji iPad di payuneun anu sanés sareng ngagabung aranjeunna. Kandelna keyboard nyaéta 6.8mm, sareng set iPad-keyboard nyaéta 1.27cm. Sababaraha karét dina bagian anu ngahubungi layar iPad nyegah tina rusak, sedengkeun karét lirén dina pangkalan masihan paningkatan kana permukaan mana waé.

Sistem anu kami dok iPad nyaéta panasaran sareng parantos nyababkeun Brydge ti saprak modél keyboard kahijina: dua klem anu dina gilirannana janten hinges ngamungkinkeun iPad tiasa dipasang sareng dicabut sacara gancang sareng gampang, tapi dina waktos anu sami masihan cekelan anu saé anu nyegah keyboard atanapi iPad tina sacara teu kahaja ngaleupas. Klem tiasa "diperketat" pikeun cekelan anu langkung saé, tapi upami teu kitu mah henteu perlu. Karét lemes anu nutupan aranjeunna di jero ngajantenkeun aluminium tina iPad urang kajaga. Sistem engsel ngamungkinkeun anjeun nempatkeun iPad sareng keyboard 180 derajat, idéal pikeun nganggo Apple Pencil.

Harga anu kedah dibayar sareng sistem penahan ieu nyaéta perlindungan iPad urang minimal. Ieu sanés masalah dina kasus kuring, kuring sok nyandak kana kantong atanapi ransel, tapi pikeun anu biasa nyandak éta dina leungeun, aranjeunna tiasa ningali éta salaku kakurangan.

Konéktipitas sareng otonomi

Brydge milih henteu nganggo Smart Connector dina iPads kami, anu hartosna anjeun kedah nganggo Bluetooth sareng batréna nyalira supados keyboard tiasa dianggo. Ogé teu matak hariwang kami sabab kanyataanna éta Otonomi keyboard Brydge nyaéta 12 bulan kalayan panggunaan sedeng (sakitar dua jam sapoé) janten kami moal hariwang ngeunaan nyandak kabel microUSB (kami ngarepkeun USB-C dina vérsi hareup).

Sambungan Bluetooth stabil sareng gampang dikonfigurasi, sareng urang ngan ukur kedah nyambungkeun éta nalika munggaran urang ngonpigurasikeunana, ti saprak éta sambungan bakal otomatis sawaktos ngahurungkeun. IPad urang bakal pareum nalika urang nutup set, sareng keyboardna ogé pareum nalika henteu dianggo saheulaanan. Tangtosna, yén urang nyambungkeun keyboard ku Bluetooth sanés hartosna urang henteu tiasa nyambungkeun langkung seueur alat. Kibor, Apple Pencil sareng mouse tiasa dianggo sampurna dina waktos anu sami.

Kibor tingkat luhur

Brydge parantos ngahontal keyboard anu didamel ku bahan kualitas sareng desain anu ngajantenkeun iPad urang janten MacBook, tapi ieu moal aya gunana upami hal anu paling penting gagal. Tapi tong hariwang, éta henteu kajantenan, sabab kualitas keyboard hirup dugi kana naon anu pantes di iPad. Koncina sakedik sakedik tibatan keyboard konvensional, tapi éta hal anu anjeun hilap saatos sababaraha menit ngetikkeunana. Perjalanan ngetik anjeun rada ageung tibatan dina keyboard Apple, anu seueur anu resep.

Tangtosna éta ngagaduhan lampu latar, hal anu penting pikeun keyboard naon waé, sareng éta tiasa diluyukeun sareng tilu intensitas kacaangan anu urang tiasa ngendalikeun tina keyboard anu sami kalayan tombol dedicated. Urang bahkan tiasa mareumanana upami urang hoyong ngirit batré. Lampu latar pareum saatos sababaraha detik tanpa nyerat. Hiji detil ogé penting: keyboard na aya dina basa Spanyol.

Nalika nganalisis Apple's Magic Keyboard hal anu kuring lasut nyaéta tombol-tombol khusus, sareng dina keyboard ieu aranjeunna hadir, titik anu saé pikeun anjeunna. Tombol imah, pikeun ngendalikeun kacaangan, volume sareng putereun deui, pikeun nunjukkeun atanapi nyumputkeun kibor dina layar komo pikeun nyalukan Siri. Sadaya fungsi ieu ngagaduhan tombol khusus kanggo urang, sahingga urang ampir henteu kedah némpél layar iPad urang ampir-ampiran upami urang ogé nambihan mouse ka set.

Pendapat editor

Kibor Brydge 2.0 kanggo iPad Air sareng iPad Pro 10,5 inci ngagaduhan sadayana anu tiasa dipénta: bahan kualitas anu saé, finish anu saé, ketikan anu raoseun, lampu latar, tombol kalayan fungsi khusus sareng otonomi anu hadé. Upami ieu kami nambihan harga anu saé tina € 69,99 di Amazon (link) urang ngan ukur tiasa nyarankeun éta pikeun saha waé anu milari kibor kalayan nilai artos anu hadé.

Keyboard Brydge pikeun iPad
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
69,99
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Keyboard
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 100%

Naros

  • Kualitas bahan sareng bérés
  • Otonomi 12 bulan
  • Lampu latar
  • Konci kalayan fungsi khusus

Kontra

  • Perlindungan iPad goréng

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.