Veho 360 M6 spiker marios kalayan desain retro

Veho 360 M6 Spéker

Di pasar anu pinuh ku spéker portabel, beuki hésé pikeun ngabédakeun diri tina kompetisi. Dina hal panyatur anu urang badé nyarioskeun dinten ieu, éta Veho 360 M6, mérek ngandelkeun desain anu elegan sareng ngagukguk anu tangtu ka tukang pikeun ngahontal ieu.

Hayu urang tingali naon ieu altavoz Bluetooth tina khusus sareng upami éta pantes dipésér dibandingkeun sareng alternatip sanés dina pasaran.

Veho 360 M6, kesan munggaran

Veho 360 M6 Spéker

Nalika urang mimiti muka éta Veho 360 M6 kotak spéker urang mendakan kontén ieu:

  • Spéker Bluetooth
  • 3,5mm kabel audio dumasar jack
  • Kabel ngecas MicroUSB
  • dokuméntasi

Sampulna leungit ngangkut pikeun nyimpen spéker nalika urang ngumbara, atanapi ngajagaan tina lebu. Éta mangrupikeun tambahan anu sok ngaapresiasi sareng anu bakal ngabantosan aksésori ieu anu éstétika mangrupikeun asét utamina.

Veho 360 M6 Speaker Sisi

Sakali kami sareng panyatur dina panangan kami, urang sadar kumaha saéna dilakukeun. Milikna awak aluminium digosok digabungkeun sareng tombol logam buleud sareng gagang kulit ngajantenkeun pikaresepeun pisan ku panon. Éta geulis pisan sareng tanpa diragukeun, anjeun bakal hoyong nganggona salaku unsur hiasan.

Veho 360 M6 Spéker

Masangkeun sareng iPhone (atanapi alat anu sanés Kompatibel sareng Bluetooth) dilakukeun saatos prosés anu biasa, henteu énggal dina hal ieu. Upami urang teu ngagaduhan sumber audio nganggo Bluetooth, urang tiasa teras nganggo input tambahan di tukang sareng ngadangukeun musik nganggo jack audio saumur hirup.

Upami urang tungtungna milih konéktipitas Bluetooth, Veho 360 M6 ogé bakal dianggo salaku bébas-leungeun pikeun ngajawab telepon sareng urang tiasa ngendalikeun putereun musik nganggo tombol di luhur.

Dina hal kualitas sora, Veho 360 M6 aya dina garis produk sanés dina bagéan anu sami. Diménsi na leutik nyegah urang teu ngagaduhan kualitas anu luar biasa sanaos enya, di tukangeun bolong lawon anu kami mendakan dua speaker 3W RMS anu nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun ngeusian rohangan atanapi ngadangukeun musik di luar.

Tombol Veho 360

Kualitas bass pas pisan, éta nunjukkeun yén aranjeunna aya tapi kakurangan jero (logis di sisi anu sanés). Sedengkeun pikeun anu luhur, kuring mendakanana ogé "garish". Sigana mah aranjeunna hoyong masihan sensasi palsu tina volume tinggi sareng pikeun éta, frékuénsi luhur nampi teuing kamashuran, anu ngaganggu nalika urang ningkatkeun volume. Kabeneran, para ékualiser dianggo heran sareng urang tiasa ngagunakeunana pikeun ngaluarkeun sora Veho 360 M6 sakumaha resep urang. Sakali disaruakeun, Veho 360 M6 hurung hébat (ati-ati, salawasna émut yén urang aya hubungan sareng panyatur portabel).

Salah sahiji aspék anu kedah disorot nyaéta batré internalna mAh 1800 anu janji otonom nepi ka 8 jam. Sanaos kami henteu nganggo panyatur, tingkat pangaluaran nyalira na handap pisan janten upami anjeun nganggo éta terakhir kali anjeun ngagaduhan batré, waktos sanésna anjeun ogé bakal ngagaduhanana.

conclusions

Veho 360 M6 Spéker

Hésé menerkeun 150 euro yén biaya Veho 360 M6. Desain anu saé henteu cekap pikeun ngayakinkeun pangguna tapi ayeuna éta sayogi sayogi sapalih harga, speaker Bluetooth ieu janten pilihan anu saé pikeun ngadangukeun musik urang dimana-mana.

Veho 360 M6
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
71,49
  • 80%

  • Veho 360 M6
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 100%
  • Awét
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • rarancang
  • batré internal

Kontra

  • rarancang
  • Teu datang sareng panutup
  • Sangkan alus, anjeun kedah narik ékualiser

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.