TinyUmbrella datang deui pikeun ngahémat SHSH anjeun

Tinyumbrella

Saatos lami teuing, panjang teuing, teu kakantun TinyUmbrella sareng SHSH, sigana peretas Palasik bakal hirup deui sareng salah sahiji notcom anu paling dikenal, nembé ngarilis béta TinyUmbrella, parangkat lunak kanggo Mac sareng Windows éta Éta ngamungkinkeun kami masang firmware anu dipikahoyong dina iPhone sareng iPad kami. Sigana mah éta jaman baheula balik sareng sanaos kami kakurangan seueur detil yén catetan anu sami parantos ngajangjikeun ka kami yén aranjeunna bakal dipasihan sakedik-sakedik, tiasa naékkeun atanapi nurunkeun vérsi anu dipikahoyong urang tiasa janten kanyataan deui. Kami ngajelaskeun kumaha hatur nuhun kana TinyUmbrella énggal.

TinyUmbrella-1

Pikeun anu énggal anu henteu kantos nguping ngeunaan aplikasi ieu, peran na tiasa gampang diringkeskeun: simpen tandatangan Apple (SHSH) sahingga anjeun tiasa masang vérsi ios nalika Apple henteu tandatangan deui, Kusabab ku aranjeunna nyalametkeun diri urang bakal tiasa asup sareng "ngabobodo" sérver Apple. Kumaha anjeun ngalakukeun éta? Nya, ku cara anu saderhana nganggo TinyUmbrella versi anyar ieu anu tiasa diunduh pikeun Mac sareng Windows tina halaman resmina. Émut yén anjeun kedah saacanna masang Java dina komputer anjeun. Sakali dipasang sareng ngajalankeun, anjeun kedah nyambungkeun alat sareng aplikasi bakal sacara otomatis kéngingkeun tandatangan éta (SHSH). Sakumaha ceuk panulisna nyalira: teu aya deui pilihan, teu aya anu sanés dilakukeun. Ngan aya hiji tombol, upami urang hoyong kéngingkeun tandatangan OTA (pembaruan OTA, tina alat éta sorangan).

TinyUmbrella-2

Kanggo naon ieu? Nya, ayeuna-ayeuna euweuh, tapi notcom ogé nyaritakeun yén «upami aranjeunna henteu aya gunana anjeun moal ngaganggu pikeun ngapdet aplikasi anjeun«. Mudah-mudahan, metoda anyar bakal dileupaskeun sakedap kanggo ngamungkinkeun pamasangan ios kalayan tandatangan ieu. Dugi ka éta, hal anu paling saé urang tiasa lakukeun nyaéta ngajaga SHSH urang sareng awas kana berita anu muncul dina hal ieu, anu tangtosna urang bakal nyarioskeun anjeun dina iPad News.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   DrXimo cenahna

    Kuring gaduh iPhone4 anu kuring resep turunkeun ka vérsi 6 atanapi bahkan 5 pikeun manjangkeun umur terminal, kumargi dina vérsi ayeuna (7) sadayana lambat pisan ...
    Naha program ieu bakal ngabantosan kuring? Hatur nuhun

    1.    Luis Padilla cenahna

      Di momen urang terang pisan ngeunaan kamungkinan anu bakal ditawarkeunana, urang kedah ngantosan langkung seueur berita.