TinyUmbrella diénggalan, kamungkinan turunna langkung caket

Payung leutik

TinyUmbrella parantos diénggalan deui Sareng waktos ieu, urang langkung caket ti kantos kamungkinan turunna versi ios sateuacanna, sanaos urang masih kedah ngantosan.

Pembaruan énggal pikeun TinyUmbrella ieu ngamungkinkeun simpen SHSH ti ios 8.1.2 atanapi vérsi sistem anu langkung tiheula, teu kedah Apple asup ceuk firmware. Dugi ka ayeuna, TinyUmbrella betas sateuacanna meryogikeun Apple pikeun nandatanganan ngawangun éta pikeun nyokong SHSH tapi éta henteu perlu deui.

Naon léngkah salajengna anu tiasa diturunkeun tina ios 8? Ayeuna alat kedah dikembangkeun nyieun firmware custom ti SHSH yén urang parantos disimpen.

Upami anjeun ngagaduhan ios 8.1.2 atanapi sababaraha vérsi anu tiasa dirusak, kuring nyarankeun pisan yén anjeun nganggo TinyUmbrella pikeun ngahemat SHSH tina iPhone anjeun atanapi iPad. Kalayan versi alat ayeuna, dukungan ditawarkeun kanggo alat anu nganggo chipset Apple A7 sareng Apple A8, nyaéta anu anjeun gaduh di handap ieu:

  • iPhone 5S
  • iPad Air
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3
  • iPhone 6
  • iPhone 6 plus
  • iPad Air 2

Kami langkung caket ti kantos ngiringan turun pikeun ios, panto kabuka pikeun anu teras-terasan hoyong jailbreak teras nahan panangan dina sirahna nalika, ku sabab kitu, aranjeunna dipaksa pikeun ngapdet sareng kaleungitanana.

Upami anjeun hoyong nyobian TinyUmbrella anyar sareng nyimpen SHSH tina alat anjeun pikeun tiasa ngalakukeun paningkatan waktos di masa depan, anjeun tiasa ngaunduh alat tina alat anjeun halaman wéb resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan cenahna

    Sareng pastina moal aya dukungan pikeun iPad2 contona kuring henteu percanten

  2.   Hermes cenahna

    Upami ieu dimungkinkeun sareng koncina tiasa diklon pikeun ngadamel CF sabagian urang aya di panto bypass asli alat naon waé kalayan iCloud 😎 .. Salami urang tiasa meretas alat atanapi dina kasus ip 5 / 5s bawa ka ios anu mendakan iphone abdi teu aya ..

    1.    iMAd cenahna

      Naon anu anjeun carioskeun téh omong kosong lengkep, henteu aya gunana pikeun mengkloning konci atanapi anu sanés, bahkan upami anjeun ngabalikan firmware icloud éta bakal tetep aya saatos diunduh tina ios 7 dugi ka ios 6 upami éta parantos diaktipkeun pikeun milarian iphone kuring bahkan upami kuring diturunkeun ka ios 6 éta teras-terasan naroskeun surat ka anjeun supados anjeun tiasa tetep ngalamun xD

  3.   Tetix cenahna

    Éta masihan kuring masalah sareng Java ¨ Anjeun peryogi sahenteuna 1.8 Java Virtual Machine pikeun masang TinyUmbrella¨ Kuring gaduh anu langkung luhur sareng éta moal ngantep kuring muka.

  4.   Alucard cenahna

    Anu sanés ngagaduhan kasalahan ieu: wizard install4j henteu tiasa mendakan Lingkungan Runtime Java (TM) dina sistem anjeun Punten Milarian 64 bit JRE Minimum Version 1.8.

    Kuring milih .exe anu aya dina file program x86 sareng éta nyarioskeun kasalahan anu sanés:

    Teu aya JVM anu tiasa dipendakan dina sistem anjeun, émutan EXE4J_JAVA_HOME TO POINT TO A ISTALLED 64-BITjdk or jre or download a JRE from wwww.java

    Anu ahéngna nyaéta kuring parantos masang versi pangénggal 64 sareng 86 java komo upami kuring milih salah sahiji ti éta tetep nyarios ka kuring pikeun lebet java sareng pasang Java. Maksad abdi gelombang éta?

    Kuring miharep batur mantuan kuring