Naha anjeun ngagaduhan masalah batré saatos ngamutahirkeun ka ios 8.4.1? Ieu sababaraha tips

Batré-iPhone

Unggal waktos édisi anyar ios dileupaskeun, éta bakal muncul masalah leutik tapi ngaganggu. Anu paling nyebar biasana aya hubunganana sareng GPS, WiFi, Bluetooth atanapi, ngeunaan tulisan ieu, batre. Dina kaseueuran kasus, masalahna kusabab pembaruan anu goréng anu nyababkeun kagagalan leutik tina vérsi sateuacana, janten masalah anu gampang direngsekeun. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng batréna saatos ngamutahirkeun ka ios 8.4.1 anjeun tiasa nyobian sababaraha tip ieu anu biasana dianggo pikeun sadaya vérsi ios.

  • Maksakeun balikan deui: Hal anu paling gampang sareng gancang nyaéta maksa reboot. Konon yén ku maksa ngabalikan deui kami bakal ngajawab dugi ka 80% tina bug perangkat lunak leutik anu urang tiasa alami dina ios. Pikeun ngalakukeun ieu, urang pencét sareng tahan tombol mimitian sareng tombol sésana dina waktos anu sami dugi ka ningali apél.
  • Reset setélan: Hal sanés anu tiasa urang lakukeun gancang nyaéta ngareset setélan ku buka Setélan / Umum / Reset / Reset setélan.
  • Ngalereskeun deui batréna: Kadang-kadang nalika masang sistem operasi anu anyar, batréna henteu dikenalkeun leres dimana ayana sareng kedah diukur deui. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngeusi batre alat pikeun 100%, maka kami ngantepkeun ngecas batréna sadayana kalayan panggunaan normal teras urang ngantepkeun iPhone henteu nganggo 6-8 jam. Saatos 6-8 jam, urang sambungkeun deui iPhone sareng ngeusi batre dugi ka 100% tanpa ngaganggu muatanana, idealna 5 jam deui. Teras we maksakeun balikan deui ku tombol bobo + ngamimitian dugi ka kami ningali apél sareng ngaleupaskeun iPhone tina jaringan listrik.
  • Pariksa aplikasi mana anu nganggo GPS: Hal anu ogé tiasa nguras batré tina alat naon waé nyaéta panggunaan GPS anu teu pilih kasih. Pikeun mariksa yén teu aya anu miceun seueur batré, urang buka Setélan / Privasi / Lokasi sareng kami mastikeun yén teu aya kabiasaan anu teu dihoyongkeun dina bagian ieu.
  • Ngalakukeun pamulihan ti mimiti ios 8.4.1. Hal terakhir anu anjeun tiasa nyobian nyaéta nyambungkeun iPhone anjeun ka iTunes sareng malikkeun alatna. Sakali disimpen deui, anjeun ngonpigurasikeunana salaku iPhone anyar tanpa kéngingkeun cadangan.

Upami teu aya anu ngajawabna, ayeuna anjeun ngan ukur tiasa sabar sareng ngantosan ios 9. Dugi ka sakedik langkung ti 24 jam ka pengker anjeun tiasa nurunkeun ka ios 8.4, tapi éta henteu mungkin deui kusabab sistem ceuk henteu asup deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   knibal cenahna

    Naon tujuan pikeun ngantepkeun ngecas 5 jam deui saatos ngarengsekeun muatanana? Kuring henteu ningali seueur akalna kumargi sakali muatan parantos réngsé alatna dieureunkeun dieusi.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, knibal. Alesan pikeun ngantunkeunana lami pisan nyaéta pikeun mastikeun yén tagihanana ogé. Cacah yén peryogi sajam satengah ka dua pikeun dimuat, janten 3 langkung anu pasti. Anjeun ogé kedah émut yén upami anjeun calibrating éta, éta dianggap yén iPhone henteu ngakuan ogé sabaraha persén batréna, janten éta tiasa ngeureunkeun kakuatan sateuacanna. Momen-momen terakhir tina muatan, éta nampi kirang tanaga sareng naon anu kami henteu hoyong nyaéta pegatkeun sambungan éta sateuacan 100%.

      Salaku tambahan, upami anjeun nganggo aplikasi manajemén beban, anjeun bakal ningali éta aranjeunna mamatahan yén nalika ngahontal 100% anjeun teraskeun ngecas satengah jam. Ngecas deui, urang kéngingkeun ngeusi 100% nyata.

      Hiji salam.

  2.   Javi cenahna

    Anu matak kuring heran dina iPhone 5S kuring nyaéta saatos ngalibrasi éta langkung parah tibatan sateuacanna.

  3.   Javi cenahna

    Jigana anu pangsaé anu tiasa urang lakukeun ayeuna nyaéta masang béta 5 tina ios 9

  4.   Rodrigo cenahna

    Kadang-kadang saatos sababaraha dinten ngapdet atanapi mulangkeun masalahna parantos beres. Kajadian kuring yén mimitina janten panas sareng batréna henteu tahan pisan, saatos sababaraha dinten éta pareum.

  5.   yesus cenahna

    Kuring henteu terang naha éta bakal janten kusabab pembaruan, tapi tangtosna badé sapertos burit ayeuna ... henteu dugi 8 jam !! ... Kuring nembé mulangkeun setélan pikeun ningali ayaan .. . naon anu kuring henteu terang badé nyabut sidik tina itouch, wifis ... porculin sakedik.

    1.    Javi cenahna

      Hatur nuhun Gusti Yesus, 5S abdi kalayan kirang ti 3 jam panggunaan parantos ventilasi 60%, abdi parantos diuji dina béta 5 ios 9 sareng éta sami waé ...

  6.   Pedro cenahna

    Meureun sabagian, masalah anjeun datang ti tangan gaduh 5an. Tambang kuring kedah umurna sakitar dua taun. Batréna kaleungitan kapasitas sareng anu ngalaman durasi. Anjeun panginten kedah ngémutan ngarobihna.

    1.    Javi cenahna

      Abdi mésér iPhone 5S énggal kuring dina Maret taun ieu, janten koméntar anjeun henteu valid pikeun kuring haha. Salam!

  7.   Albin cenahna

    Éta kajantenan pikeun aranjeunna asa-asa teuing, kusabab hoyong barang sateuacan waktos anu diperyogikeun: cau masih lembut sareng aranjeunna hoyong tuang asak. Kusabab aya pembaruan énggal, aranjeunna buru-buru masang éta buru-buru tanpa ngukur akibat négatip, kasalahan anu tiasa dikandungna. Kuring masih gaduh 8.3 sareng éta pantes pikeun kuring ngaluncurkeun vérsi énggal, kuring henteu ngamutahirkeun dugi pangguna masihan persetujuan na ngalangkungan pangalaman, koméntar sareng tingkat kapuasanana.

  8.   Sapic cenahna

    Cara anu paling saé pikeun ngalibrasi batré alat ios nyaéta sakumaha anu disarankan dina pos ieu. Kuring sanés pamekar atanapi anu sapertos kitu, naon kuring mangrupikeun salah sahiji anu parantos maca sareng maca unggal dinten dina sababaraha halaman sapertos kieu. Kuring kedah nyebatkeun yén ieu mangrupikeun sadidinten sareng jarang anu kuring laksanakeun dua dinten tanpa ningali éta .. SANGSA NGALAMikeun IT, KUMAHA CARA CALIBRAT.
    Pikeun anjeun anu perhatoskeun pisan konsumsi, kuring mamatahan anjeun pikeun nuturkeun naséhat anu aranjeunna nyarios di dieu sareng tumut kana akun yén masing-masing jalan kaluar ios énggal upami anjeun masangkeunana, anjeun ampir pasti bakal ngaco deui alatna tibatan normal. Kuring henteu nyarios nanaon upami anjeun salah sahiji jalma anu nganggo Cydia parantos masang sadaya tweak anu anjeun tingali mitos atanapi anu anjeun pikir anjeun resep ... Pokokna. Éta pikeun masang tweak anjeun ogé kedah ngawartosan nyalira kalayan saé sabab sababaraha, contona, tweak henteu cocog sareng anu sanés sareng nyiptakeun konflik.
    Kuring tetep 5s dina ios 8.4 sareng saé .. Sigana kuring upami kuring henteu nganggo ponsel salaku konsol gim (pley4) atanapi saolah-olah éta nganggo pc, batréna tahan sapoé. Upami sigana sapertos biasa éta nyéépkeun anu sanés tapi naon anu kuring carioskeun, hiji dinten lumayan ...
    Salam sareng mareuman sababaraha hal sareng turutan tulisan ieu yén anjeun pasti bakal ngala hal tina batré.
    Salam babaturan.

  9.   yesus cenahna

    Ku jalan kitu, kuring ngahurungkeun iPhone 2g kuring, sareng batréna langkung lami tibatan 5-an abdi ... .grgrggrgrgrgr, sareng kuring ngajual iPhone 4 saatos dua taun sareng sakedik, sareng batréna tetep tahan sadinten sareng sakedik ...

    1.    Javi cenahna

      Sabaraha jam panggunaan 8.4.1 masihan anjeun? Ku jalan kitu, tong ngarepkeun 8.4.2 ngabarakatak. Ieu mangrupikeun anu terakhir, ayeuna ngantosan GM sareng final ios 9.