Toca Life: Kota gratis pikeun waktos anu terbatas

toél-kahirupan-kota

Budak lalaki Toca Boca nawiskeun kami ka buruan Toca Boca: Kota, pertandingan pikeun budak leutik di bumi, nyaéta sayogi kanggo diunduh gratis pikeun waktos terbatas, Sangkan sabtu minggu ieu, murangkalih urang dihibur sareng bersenang-senang menikmati gim hebat ieu. Toca Boca: Kahirupan gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro, sapertos sadaya gim ti developer kumargi aranjeunna henteu kalebet jinis iklan atanapi pameseran anu tiasa ngaganggu perhatian barudak alit.

Dina Toca Life: Town barudak urang bakal asup ka dunya virtual dimana sadayana ditampi. Hatur nuhun ka lokasi anu khas na. éta 24 karakter aya petualangan poéan di Town anu infinitive. Karakter anu urang pilih kedah mésér tuang di toko, nonton pilem sareng rerencangan di bumi, angkat piknik di taman, ngojay di kolam, masak di réstoran, ngadamel istana pasir, milarian harta karun, nyandak sampah dina wadah, bungkus kado, maledogkeun batu kana walungan, berjemur ... Sakumaha urang tiasa tingali jumlah hal anu pangleutikna tiasa dilakukeun ku imah anu tanpa wates wates. Aplikasi ieu cocog pikeun barudak ti umur 3 taun, cocog sareng ios 6.0 atanapi langkung luhur sareng nempatan 454 MB.

Kahirupan Toca: Fitur Kota

  • 24 karakter pikeun diputer. Naha anjeun mikawanoh naon waé?
  • 6 lokasi anu kedah dijajah: taman, kolam, toko, kantor pulisi, réstoran, imah sareng apartemen
  • 30 resep anu béda pikeun masak di réstoran
  • Nuluykeun petualangan: hurungkeun seuneu sareng bobo dina tenda
  • Ngadalikeun siang sareng wengi
  • 5 sato anu béda pikeun diputer
  • Buka dunya tanpa aturan atanapi komplikasi
  • Antarmuka anu ramah-nak
  • Teu aya iklan ti pihak katilu
  • Henteu aya pameseran dina aplikasi
  • https://itunes.apple.com/es/app/toca-life-town/id871694174?mt=8
Touch Life: Town (AppStore Link)
Toél Kahirupan: Kota4,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.