Toél ID dina layar sareng pamitan iPhone Mini dina 2022

apel terus jalan di hareup, sedengkeun sadayana nunjukkeun yén iPhone 13 bakal janten versi paningkatan saeutik dina bagian téknis (anu dugi ka ayeuna Apple sok nyebut versi «s»), mesinna henteu kalem ku taun 2022 . dina paningali.

IPhone 22 bakal hadir sareng Touch ID dina layar sareng antukna bakal tinggaleun versi "mini" iPhone anu parantos diobrolkeun pisan. Henteu diragukeun, perusahaan Cupertino gaduh seueur padamelan sateuacanna pikeun ningkatkeun naon anu tos aya, sareng éta sababna pasagi rumor aya ayunan.

Inpormasi ieu, atanapi rada rumor, langsung nunjukkeun yén taun 2022 bakal langkung ngajantenkeun dina hal diluncurkeun tibatan 2021 ayeuna, anu parantos langkung sataun transisi di mana Apple hoyong ngabentuk pondasi kanggo pikahareupeun sareng parios yén sadayana jalan leres, sadayana kecuali ios 14.6 anu teras-terasan nyababkeun suhu luhur dina iPhone sareng batréna dini. Nanging, Ming-Chi Kuo anu kawéntar parantos jelas, Apple badé ninggali parangkat iPhone "mini" dina taun 2022, sanaos kanyataanna aya seueur pangguna anu nungtut jinis alat ieu (diantarana kuring kaasup kuring sorangan) sareng kasuksésan anu relatif di pasar.

Samentawis éta, sanaos kanyataan yén pandemi éta bakal katinggaleun sareng urang moal lami deui tiasa nampi Face ID dina ampir sadaya kaayaan, sigana Apple tungtungna mutuskeun pikeun nerapkeun Toél ID dina layar pikeun garis iPhone anu direncanakeun di 2022. Apple parantos damel (numutkeun ka Kuo) mangtaun-taun dina téknologi ieu, hal anu sacara jujur ​​parantos tiasa dianggo sacara saé pisan di terminal Android kelas luhur, sanaos tingkat kaamananna tetep diperhatoskeun, naha Apple ampir pasti nyangsang implementasikeun lengkepna dina kisaran ios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.