Toca Kitchen 2 diperbarui sareng ngamungkinkeun urang masak kalayan langkung seueur bahan

toca-dapur-2-tingalian

Sababaraha bulan ka pengker, kami gaduh kasempetan pikeun ngetés aplikasi Toca Kitchen 2 sacara éksklusif dinten sateuacan éta sacara resmi aya di App Store. Naon waé pangguna anu ngagaduhan murangkalih alit pastikeun anjeun parantos nyobian sababaraha sajumlah ageung aplikasi yén anjeun sayogi di toko aplikasi Apple. Sakumaha aturan umum, aplikasi pamekar ieu henteu gratis, kajantenan sakedik, sabab henteu ngagaduhan iklan dina iklanna, anu nyababkeun hésé pikeun barudak urang terasrasakeun éta tanpa kedah sababaraha kali angkat ka pangotéktak atanapi App Store.

Toca Dapur 2 ngamungkinkeun barudak urang pikeun ditegor, digoréng, dipanggang, digodog sareng dicampur dugi ka 23 bahan anu béda pikeun ngagabung sareng rempah anu béda sagala cara anjeun resep. Masak sababaraha lauk sareng anjing panas, tambahkeun brokoli, jus daging pikeun teuleum wortel, apu licin ... urang ngan ukur ngantep barudak urang nganggo imajinasina pikeun ngararasakeun gim hebat ieu.

toca-dapur-2-marios-2

Pembaruan anyar ieu ka Toca Kitchen 2 nyandak kami:

  • Kadaharan énggal. Ayeuna urang tiasa nyiptakeun resep anyar anu langkung edan ku tambahan strawberry, samangka, bawang, mie, sangu, sareng bahkan suku gurita.
  • Bumbu anyar. Barudak urang tiasa ngajantenkeun tuangeun langkung raoseun ku nambihan ton saos tomat sareng kecap.
  • Parabot anyar pikeun masak langkung gancang: ngagoreng anu urang tiasa ngadamel kentang goreng sareng lauk.
  • Réaksi énggal tina tokohna. Dugi ka ayeuna, burp sareng wahangan para tamu dina aplikasi Toca Kitchen biasa, tapi ku pembaruan énggal ieu réaksi énggal ditambihan nalika piring disiapkeun anu teuing bumbu sareng sesah dicerna.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.