Todoist, diperbarui ngamangpaatkeun berita ios 10

Todoist

Ayeuna di App Store urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu dirancang pikeun ngagampangkeun dinten ka dinten, ngamungkinkeun urang nyerat tugas-tugas anu ngantosan anu kedah dilakukeunBoh mampir ka Apple Store kanggo mésér kasus énggal pikeun iPhone kami, atanapi ngingetan diri urang yén urang kedah ngalengkepan laporan penjualan terakhir sateuacan akhir minggu ieu.

Wunderlist sareng Todoist mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna ngatur jinis inpormasi ieu, sawaréh berkat kanyataan yén éta multiplatform. Nanging, Todoist kasohor di luhur Wunderlist dina sababaraha fitur, anu dina pandangan heula sigana sepele, tapi jero tiasa mangaruhan kaputusan urang antara hiji sareng anu sanés.

todoist-3

Ogé saprak Microsoft kéngingkeun Wunderlist, Sigana mah layanan pembaruan ku berita anyar parantos kalem sareng akhir-akhir ieu boro-boro nganteurkeun urang fitur-fitur anyar unggal pembaruan dileupaskeun. Kalayan Todoist sabalikna, kusabab sahenteuna sabulan sakali, jalma-jalma ti Todoist ngamutahirkeun aplikasi ku nambihan fungsi-fungsi anyar atanapi ningkatkeun anu parantos aya.

todoist-4

Logisna, saatos rilis resmi ios 10, Todoist kakarék ngapdet aplikasi ios anjeun pikeun ngamangpaatkeun fitur-fitur anyar yén perusahaan anu berbasis di Cupertino ngamungkinkeun, sanaos angger ngaluyukeun kana watesan anu ditumpukeun ku Apple ka pangembang, watesan anu aranjeunna sorangan henteu pati ngartos, tapi anu sapertos kitu. Posisi ieu mangrupikeun hal anu parantos lami lirén narik perhatian urang.

Naon anu énggal dina versi Todoist 11.2

  • Widget anu langkung bersih sareng saderhana anu nempatkeun daptar tugas anjeun dinten ayeuna dina sintreuk jari atanapi 3D touch. (Anjeun kedah nganggo ios 10 supados tiasa dianggo.)
  • Épéksi Berbagi anu dirombak anu ngajantenkeun gancang Tambahkeun fitur langkung gancang tibatan anu kantos sareng ngatur halaman wéb salaku tugas Todoist bahkan henteu ngaganti aplikasi (sampurna pikeun ngatur inpormasi anu kaleuleuwihi sareng ngajaga daptar bacaan anjeun).
  • Todoist anu didesain ulang kanggo Apple Watch anu masihan anjeun pilihan pikeun milih pandangan standar anjeun nyalira pikeun tugas nalika anjeun muka aplikasi - ngarobihkeun nalika anjeun nganggo Watch.
  • Kami parantos ngawangun deui Todoist pikeun Apple Watch supados langkung "jauh" langkung gancang. Éta hartosna kirang nyepeng panangan dina waktos anu kagok nalika tugas anjeun dimuat, sareng langkung narik perhatian babaturan sareng réréncangan ku kanyataan yén anjeun tetep hirup anjeun teratur tina pigeulang anjeun. (Trik anu saé kanggo liburan, percanten kami).
Todoist: Daptar Tugas (Link AppStore)
Todoist: Daptar Dobebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.