Apple ngémutan muka toko ritel di Koréa Kidul

Apple-Samsung

Laporan ti Wall Street Journal jéntré éta Apple ngarencanakeun muka toko kahijina di Koréa Kidul, bumi anu sainganna pangageungna, Samsung. Perusahaan tétéla pilari kanggo muka Apple Store kahijina di nagara éta, pas di seberang jalan ti kantor pusat Samsung's Seoul.

Kantor pusat Samsung di Gangnam-gu, Seoul, ngagaduhan toko andalannya anu pekat, toko ieu dugi ka jangkungna tilu lantai sareng mangrupikeun salah sahiji toko Samsung anu ngical alat panglobana.

Sumber nunjukkeun yén rencana Apple teu acan réngsé sareng tiasa nyababkeun perusahaan Cupertino sahenteuna sataun pikeun muka toko ritel munggaran anjeun di Seoul, upami anjeunna tungtungna neraskeun sareng rencana perluasan perusahaan.

Di Amérika Serikat, Samsung biasana anu muka toko ritel utamina caket pisan toko Apple. Tapi di Koréa Kidul, peranna sigana dibalikkeun.

Koréa Kidul, ékonomi kaopat panggedéna Asia, parantos lami janten pasar anu tangguh pikeun Apple. Pasar Koréa Kidul didominasi ku Samsung sareng LG, tapi ku Apple penjualan alat-alat na ku pengecer sareng distributor di nagara éta bakal turun ku sababaraha perséntase. Perusahaan Cupertino gaduh kirang ti 10 persén pangsa pasar smartphone di Koréa Kidul, sedengkeun LG sareng Samsung ngagabungkeun pikeun ngajaga pangsa pasar 80 persén.

Muka Apple Store anjeun nyalira pasti bakal ngabantosan ayana anjeun di Koréa Kidul sareng kedah ngabantosan ningkatkeun pangsa pasar anjeun di nagara éta. Ayeuna éta tetep ngantosan réaksi Samsung hubunganna sareng naha Apple bakal muka toko di "buruan tukang" bumi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.