Toko Apple ditutup! Toko online Apple ayeuna ditutup

Amplop ditutup

Toko online Apple di sadaya nagara parantos ditutup ngantosan kanggo nambihan produk énggal anu ditepikeun ayeuna. IPhone 13 pasti bakal protagonis utama acara Apple ieu dina bulan Séptember sareng sésana produkna bakal Apple Watch Series 7 sareng kamungkinan sababaraha AirPod anyar.

Dina iPhone 13 anyar aya rumor ngeunaan lekukan anu langkung alit, pamutahiran penting dina kaméra, kamungkinan kapasitas anu langkung ageung pikeun modél asupna kumisan kapasitas 64GB sareng detil sanés anu bakal dikonfirmasi atanapi henteu dugi ka ayeuna tabuh 19 di nagara urang.

Toko online ditutup dugi ka akhir acara

Ieu mangrupikeun tradisi di Apple nalika acara diayakeun di perusahaan. Tutup toko pikeun nyiapkeun produk énggal sareng naon sakali presentasi réngsé, aranjeunna ditingalikeun sareng unggal-unggal novel anu ditepikeun ku tim Cupertino.

Taun kamari sadayana aya anu anéh sareng COVID-19 anu kalibet tapi taun ayeuna usaha para supplier sareng perusahaan nyalira nyiapkeun siap-siap salami sasih Séptémber anu iPhone pastina protagonis utama. Apple parantos siap-siap ngamimitian nembongkeun produk anyarna sareng pangguna rada teu sabar ningali sadaya berita ieu. Pamustunganana anu penting nyaéta sadayana siap pikeun acara "California streaming" anu bakal ditawarkeun ku Apple ka kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.