Ditutup Apple Store siapkeun kanggo kadatangan iPhone 7

Toko apel ditutup Ayeuna urang tiasa nyebatkeun yén undur parantos dimimitian. Jalma Cupertino gaduh Apple Store online ditutup, anu hartosna yén aranjeunna badé ngadamel parobihan anu aya hubunganana sareng perangkat keras énggal. Anu sigana pasti nyaéta aranjeunna bakal nampilkeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus, sanaos ogé sigana bakal nampilkeun Apple Watch 2, generasi kadua smartwatch Apple anu bakal dileupaskeun dua taun saatos modél munggaran.

Supados teu aya kabingungan, Apple ngarobih cara pikeun nutup Toko Apple na online teu lami pisan. Dugi ka éta, nalika aranjeunna nuju nyiapkeun wéb pikeun kalebet perangkat keras énggal, halaman na henteu tiasa napigasi. Ayeuna dimungkinkeun pikeun nganapigasi sareng posterna ngan ukur némbongan upami urang nyobian mésér hal. Anjeun tiasa parios yén éta ditutup ti IEUH, tautan tina mésér iPhone SE.

Nalika Apple Store dibuka deui urang bakal ningali berita na

Di sisi anu sanésna, éta ogé sigana penting pikeun kuring pikeun netelakeun naon hartosna nutup wéb: sanés ti dinten ayeuna urang bakal tiasa mésér naon anu aranjeunna nambihan; naon hartosna éta aranjeunna badé nambihan inpormasi ngeunaan tulisan énggal sareng inpormasi sigana bakal kalebet nalika urang tiasa mésér alat-alat éta. Di nagara-nagara anu mimiti, anu dina sadaya kamungkinan Amérika Serikat, Kanada, Australia, Cina sareng sababaraha anu sanésna, tanggal éta bakal muncul anu tiasa aranjeunna simpen sareng / atanapi mésér naon anu badé ditambihan, sedengkeun di sésana nagara éta bakal nempatkeun sababaraha téks salaku "Sadia pas pisan."

Dina titik ieu kami kedah nyarios sakedik perkawis naon anu bakal urang tingali siang ieu:

  • iPhone 7 kalayan ningkat kamĂ©ra 12Mpx, OIS sareng 2GB RAM.
  • iPhone 7 Plus nganggo kamĂ©ra dobel sareng RAM 3GB.
  • Duanana iPhone 7 bakal tilelep, bakal ngabagi prosĂ©sor A10 sareng M10, moal ngagaduhan port headphone sareng ngagaduhan desain anu mirip pisan sareng iPhone 6s.
  • Apple Watch 2 kalayan desain anu sami sareng modĂ©l munggaran, langkung batrĂ©na, GPS sareng, panginten, langkung seueur mĂ©mori panyimpenan.

Kami bakal ninggalkeun mamang ti jam 19:XNUMX wengi (Semenanjung Spanyol) siang ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.