Tayasui Warna sayogi gratis ti aplikasi Apple Store

Toko Apple-Tayasui Warna Parantos lami ti saprak urang nyarioskeun ngeunaan aplikasi anu urang tiasa kéngingkeun gratis tina aplikasi Apple Store. Sakumaha biasa nalika urang parantos ngalaksanakeunana, sareng urang ngalakukeun éta iraha waé urang terang yén aya anu sayogi, urang kedah netelakeun deui yén urang ngan ukur tiasa nampi Tayasui Warna Gratis upami urang ngalaksanakeunana ngalangkungan aplikasi Apple Store (toko hardware); moal némbongan gratis di App Store (toko aplikasi).

Pikeun nyingkahan kamungkinan kabingungan, dina akhir ieu kalungguhan Kuring bakal nambihan tautan kana Aplikasi Apple Store. Sateuacan urang bakal ngajelaskeun kumaha cara ngaunduh Tayasui Color tina aplikasi anu tiasa urang mésér iPhone, iPad, Mac atanapi naon waé jinis alat Apple, ogé sababaraha asesoris pihak katilu. Tawaran bakal sayogi dugi ka 15 Nopémber, nyaéta, dugi ka Salasa minggu payun.

Tapi naon anu Warna Tayasui? Nya, naha anjeun émut ka éta buku ngawarnaan Naon anu urang pake nalika urang murangkalih? Urang tiasa nyarios yén aplikasi ieu sami, tapi pikeun jalma dewasa. Tayasui Color bakal nawiskeun kami 12 gambar anu sanés anu urang kedah warna, tapi henteu nganggo Plastidecor atanapi patlot warna, tapi nganggo alat sareng sora khusus anu didamel pikeun ngareureuhkeun kami nalika urang ngecét.

Kumaha cara ngaunduh Warna Tayasui gratis

Ngunduh Tayasui Color atanapi aplikasi sanés anu ditawarkeun ku aplikasi Apple Store gratis pisan, tapi sok aya jalma anu henteu pernah ngalakukeun éta sareng saha urang tiasa ngajelaskeunana. Urang ngan ukur kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Upami kami henteu gaduh aplikasi anu diunduh, kami unduh aplikasi ti Apple Store ti App Store. Anjeun gaduh tautan dina tungtung ieu kalungguhan.
  2. Teras, sareng kumaha cara sanésna, urang muka aplikasi Apple Store.
  3. Dina bagian «Discover», urang ngagulung ka handap dugi ka ningali tawaran.
  4. Kami ngetok kana «Unduh Gratis».
  5. Teras, urang noél deui «Unduhan gratis» deui.
  6. Dina jandéla pop-up anu nembongan, urang ngetok «Teraskeun». Ieu bakal nyandak kami ka App Store.

Unduh Tayasui Color

  1. Dina léngkah salajengna, urang pencét «Redeem».
  2. Kami ngalebetkeun kata sandi atanapi ngaidentipikasi diri urang ku «Touch ID».
  3. Sareng urang bakal parantos gaduh éta. Pikeun kaluar, urang kedah némpél «Ok».

Unduh Tayasui Color

 

Apple Store (Tautan AppStore)
Apple Storebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Archetypal cenahna

    Hatur nuhun !!