WatchChat dikaluarkeun tina App Store

WhatsApp pikeun Apple Watch

Pangguna anu hébat ieu Aplikasi WatchChat anu ngamungkinkeun panggunaan aplikasi olahtalatah WhatsApp dina Apple Watch kalayan total normalitas, aranjeunna ditingalkeun sareng nyanghareupan jelema bodo ningali kumaha éta ngaleungit ti toko aplikasi Apple.

Logisna nalika aplikasi ngaleungit ti toko, pembaruan jam ogé ngaleungit sareng ieu nyingkirkeun sadaya pangguna anu ngagaleuh aplikasi éta henteu aya pilihan pikeun ngapdet aplikasi na. Sababaraha dinten ka pengker di Actualidad iPhone kami ngalaksanakeun raffle sababaraha kode tina aplikasi, dinten ayeuna urang mendakan ilangna sareng kuciwa ...

Tulisan anu aya hubunganana:
WatchChat, aplikasi WhatsApp anu pangsaéna pikeun Apple Watch anjeun [SWEEPSTAKES]

Tanpa katerangan sateuacanna atanapi siaran pers, atanapi naon ...

arloji

Kami henteu pati ngartos naon anu kajantenan sareng naon anu ngajantenkeun pangembang ngaleupaskeun aplikasi éta ti toko, anu kami terang nyaéta henteu aya alesan anu dijelaskeun dimana waé sareng pamekar ogé henteu tinggaleun pesen anu ngajelaskeun naon anu kajantenan ngeunaan eta

Kami ngartos yén éta tiasa janten masalah kaamanan, masalah sareng pangembang aplikasi WhatsApp, atanapi bahkan anu aya hubunganana sareng Apple sorangan. Anu jelas nyaéta urang sadayana anu ngagaleuh aplikasi ayeuna moal tiasa ngapdet deui.

Pikeun ayeuna urang bakal ngantosan naha éta tungtungna sayogi deui sareng kami bakal teras nyobian ngahubungi pengembang WatchChat pikeun ngajelaskeun, upami anjeunna hoyong, alesan-alesan kunaon aplikasi éta dihapus tina toko sareng ti Apple Watch. A éra sakumaha éta aplikasi hébat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jonathan cenahna

    Dina halaman wéb na nyarios:
    "Jumaah, 5 Maret 2021:
    Versi 1.9996 ngagaduhan masalah anu tiasa nyababkeun aplikasi nabrak nalika ngamimitian. Kuring parantos ngalebetkeun fix ka Apple, punten lengket kana vérsi 1.9995 kanggo ayeuna. Punten pisan ngeunaan kasulitanana, janten neken ayeuna. Perbaikan na mudah-mudahan dileupaskeun ku Apple dina sababaraha jam ka payun.

    Upami anjeun peryogi ngabantosan nyambungkeun, tong ragu ngahubungi kuring. "

  2.   Ricky Garcia cenahna

    Versi pangénggalna parantos ditarik kusabab masalah anu dicegah ngamimitian aplikasi ti  Watch, panjelasan pamekar nyaéta ieu.

    Jumaah, 5 Maret 2021:
    Versi 1.9996 ngagaduhan masalah anu tiasa nyababkeun aplikasi kacilakaan nalika ngamimitian. Kuring parantos ngalebetkeun fix ka Apple, mangga tetep kana versi 1.9995 kanggo ayeuna. Hapunten anu kasulitan, janten setrés ayeuna. Solusi na bakal dileupaskeun ku Apple dina sababaraha jam ka payun.

  3.   Ricky Garcia cenahna

    Versi 19998 ayeuna sayogi anu ngalereskeun bug tina versi anu dihapus