App Store di ios 15 bakal nyumputkeun sawangan tina aplikasi anu dipasang

Lalaunan apel Éta teras-terasan ngabarukeun sareng ningkatkeun toko aplikasi na, ieu kumaha carana nyobaan ningkatkeun kualitas kualitas ieu sareng dina cara anu sami komitmen pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna anu pelanggan Apple gaduh sareng alatna, sahingga nyiptakeun ékosistem anu langkung luhur. kualitas.

Ayeuna Apple parantos ningkatkeun panganteur ios App Store ku nyumputkeun sawangan tina aplikasi éta anu parantos kami pasang bari ningali eusi dina iOS App Store. Ieu kumaha sungutna Cupertino niatna pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna di ios 15, kalayan detil leutik ieu anu urang pikateri nalika urang nganalisis sistem.

Kami parantos perhatoskeun berita ieu berkat pangguna @ilyakuh ti Twitter, Ilia Kukharev, anu parantos mendakan kami kumaha ios App Store di ios 15 tiasa nyumputkeun sawangan ieu dina bentuk tangkapan layar tina aplikasi anu parantos kami pasang. Kaleresan nyaéta mékanisme fungsionalitasna saderhana sareng henteu ngagambarkeun kamajuan anu leres atanapi ngararancang deui di iOS App Store, anu dina tingkatan desainna tetep sami, jelas yén Apple parantos ngantunkeun laci berita anu caket nalika WWDC.

Samentara éta, Apple masih henteu ngarengsekeun masalah serius anu aya dina pamekaran ios 14.6, anu sajauh ieu mangrupikeun vérsi anu pangénggalna tina sistem operasi seluler perusahaan Cupertino sareng anu sacara harfiah nguras batré pangguna. Kami mendakan rébuan keluhan dina Twitter sareng bahkan dina halaman wéb pangrojong Apple dimana kami mendakan pangguna, kalebet kuring sorangan, yén sateuacan ios 14.6 kami dugi ka wengi kalayan harga di luhur batréna 25/30%, bari kami parantos biasa pikeun ningali warna beureum batré anu ngingetkeun urang ngeunaan tingkat batre anu handap pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.